Γκοτσόπουλος Θεόδωρος: Στις 26 Γενάρη αρχίζει μια νέα εποχή, Θα είμαστε όλοι εκεί!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γκοτσόπουλος Θεόδωρος: Στις 26 Γενάρη αρχίζει μια νέα εποχή, Θα είμαστε όλοι εκεί!!!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015 | 5:33 μ.μ.


Μια ματιά στο σήμερα και ελπίδα για το αύριο

Σήμερα οι πραγματικοί ένοχοι και οι υποτακτικοί τους επιχειρούν να θέσουν στο στόχαστρό τους και την ελπίδα που έρχεται για καλύτερες μέρες. Αφού διασκέδασαν το πανελλήνιο με το δήθεν τερματισμό των μνημονίων έπαψαν να προφασίζονται ότι θα διαπραγματευτούν. Απλώς ισχυρίζονται πως η Ελλάδα, που οι ίδιοι κατέστρεψαν, δεν έχει το ανάστημα να διαπραγματευτεί για το χρέος της και πώς η μόνη επιλογή μας είναι να διαπραγματευόμαστε με την τρόικα για τις ποινές που θα μας επιβάλλονται. Είτε αυτές είναι περαιτέρω μειώσεις συντάξεων, νέες απολύσεις και κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων, είτε είναι πρόσθετοι φόροι, νέα χαράτσια, πλειστηριασμοί κατοικιών κτλ.

Απειλούν πως σε αντίθετη περίπτωση μας περιμένει η χρεωκοπία, μεγαλύτερη φτώχεια, μεγαλύτερη δυστυχία… ως και έξοδος από το ευρώ! Δείχνουν, έτσι, από τη μια την ανησυχία τους μήπως και γεννηθεί σε αυτή τη γωνιά της Ευρώπης η ελπίδα και από την άλλη μια αγωνιώδη προσπάθεια να κάμψουν το φρόνημα του ελληνικού λαού να νοθεύσουν τις επιλογές του. Αν το μόνο τους επιχείρημα είναι ο φόβος, το δικό μας επιχείρημα είναι η θέληση για την σωτηρία της κοινωνίας και την ανόρθωση της χώρας.

Ό,τι και αν κάνουν, η δίψα και ανάγκη για ζωή, για αξιοπρέπεια, για δημιουργία, για δικαιοσύνη δεν μπορεί να σβηστεί, δεν μπορεί να καταπνιγεί, δεν μπορεί να νικηθεί από ένα πολιτικό σύστημα που έχει μετατρέψει τις ελπίδες και τα όνειρα του λαού και, ιδιαίτερα, των νέων ανθρώπων σε πεδίο βολής δανειστών και διαπλοκής.

Στις 26 Γενάρη αρχίζει μια νέα εποχή.

Θα είμαστε όλοι εκεί!!!

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...