Πυρετώδεις προετοιμασίες για την ποδηλατική πίστα δεξιοτεχνίας στην πλατεία Ελευθερίας, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων «Γιορτάζουμε και φέτος στην Παλλήνη»! (φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την ποδηλατική πίστα δεξιοτεχνίας στην πλατεία Ελευθερίας, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων «Γιορτάζουμε και φέτος στην Παλλήνη»! (φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 | 4:32 μ.μ.

Πυρετώδεις προετοιμασίες για την ποδηλατική πίστα δεξιοτεχνίας στην πλατεία Ελευθερίας, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων «Γιορτάζουμε και φέτος στην Παλλήνη»!

Το Bici di Angelo σας προσκαλεί σε μια γιορτινή, χαλαρή ποδηλατάδα, την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014. Στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων «Γιορτάζουμε και φέτος στην Παλλήνη», ελάτε να κάνουμε ποδήλατο και να γνωρίσουμε επιλεγμένα, ιστορικά σημεία της πόλης μας. Θα ξεκινήσουμε στις 10:00 το πρωί από την πλατεία της εκκλησίας του Αγίου Τρύφωνα. Θα επισκεφθούμε ιστορικά σημεία της Παλλήνης στα οποία θα μας ξεναγήσουν άνθρωποι του πολιτιστικού συλλόγου «Ο Παλληνεύς». Ενδιάμεσα θα κάνουμε στάση στο ζαχαροπλαστείο Δεδούση για ένα παραδοσιακό κέρασμα. Φορέστε τα κράνη σας και τα σκουφάκια του Άγιου Βασίλη, πάρτε τα παιδιά σας και τους φίλους σας κι ελάτε να κάνουμε ποδήλατο!

Κάνουμε όμως ποδήλατο πριν αλλά και μετά την ποδηλατάδα. Το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Δεκεμβρίου θα λειτουργούν στην Πλατεία Ελευθερίας, μπροστά στην παιδική χαρά δύο πίστες ποδηλάτου. Η μία θα είναι για τους μικρούς μας φίλους και η άλλη για όποιον θέλει να δοκιμάσει τις ικανότητες του σε μια πίστα δεξιοτεχνίας. Παράλληλα θα υπάρχουν τραπέζια και καρέκλες από την «ΤΡΑΠΕΖΟmania» που όλα τα παιδιά με τη συμβολή του καλλιτεχνικού εργαστηρίου «ΙΡΙΔΑ» θα στέλνουν τις ζωγραφιές και τα γράμματα τους στον Άγιο Βασίλη. Από τις 12:00 έως τις 15:00 Face Painting από το Beauty Queens, μεταμορφώνει τους μικρούς μας φίλους σε χριστουγεννιάτικες φατσούλες.

 

 

 

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...