Αποστασιοποίηση Μπουλμπασάκου–Δείτε τι είπαν οι Μπάκας, Μερτύρης, Ζούτσος και Βίτσιος [ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αποστασιοποίηση Μπουλμπασάκου–Δείτε τι είπαν οι Μπάκας, Μερτύρης, Ζούτσος και Βίτσιος [ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 | 2:11 μ.μ.

Μπουλμπασάκος

Μπουλμπασάκος: Θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι τις ίδιες αξίες και αρχές που υπηρέτησα διαχρονικά ακόμα και αν αυτό σημαίνει διαφορετική στάση από τον επικεφαλής.

Μπάκας: Από εδώ και στο εξής οι απόψεις του Μπουλμπασάκου δεν εκφράζουν την παράταξη “ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”

Μερτύρης: Tι είναι αυτό τώρα; Ανεξαρτητοποίηση ή Ζουτσοποίηση;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλους τους διαλόγους αλλά και τι είπαν επίσης οι Ζούτσος και Βίτσιος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 09.12.2014 για την δήλωση του Μπουλμπασάκου…

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργος για άλλη μία φορά έγινε Γιωργάκης. Μας έχει συνηθίσει άλλωστε σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Με 160 ψήφους δημοτικός σύμβουλος. Ο κος Μπάκας όμως θα έπρεπε να γνώριζε οτι ο κος Μπουλμπασάκος έψαχνε στεγη για να εκλεχτει δημοτικός σύμβουλος.

Ανώνυμος είπε...

Ο κος Μερτύρης έχει απολυτο δίκιο για την ερώτηση που έκανε προς τον Μπουλμπασάκο περί ΖΟΥΤΣΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...