Π. Μερτύρης στο Δ.Σ. για Καρρά και Δημητριάδη: «Θα είμαστε δίπλα στη Δημοτική Αρχή αλλά δεν ανεχόμαστε λάσπη και ψεύδη από κανέναν!» [BINTEO] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Π. Μερτύρης στο Δ.Σ. για Καρρά και Δημητριάδη: «Θα είμαστε δίπλα στη Δημοτική Αρχή αλλά δεν ανεχόμαστε λάσπη και ψεύδη από κανέναν!» [BINTEO]

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 | 12:54 μ.μ.

Magical Snap - 2014.11.12 18.32 - 005

Άστραψε και βρόντηξε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Παλλήνης, κ. Παναγιώτης Μερτύρης!

Αφορμή στάθηκαν δημοσιεύματα από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας κκ. Καρρά & Δημητριάδη.

Αφού τόνισε την πρόθεση αλλά και δέσμευση του συνδυασμού «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις» να είναι δίπλα στη δημοτική αρχή, σε ότι θετικό και εποικοδομητικό για το δήμο μας, δίνοντας μάλιστα τα συγχαρητήριά του για την συναυλία κοινωνικής αλληλεγγύης, στάθηκε στην διαφωνία του συνδυασμού για το υπέρογκο ποσό της ηχητικής κάλυψης, το οποίο ανερχόταν στα 3000 ευρώ, όπως επίσης και για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε, 2 μέρες δηλαδή πριν από τη συναυλία, να κληθεί το Δ.Σ. να πάρει απόφαση, ενώ είχαν ήδη προβεί σε ενέργειες προαναγγελίας χωρίς καν να έχει βγει απόφαση! Ουσιαστικά, ο ρόλος του Δ.Σ. είναι διακοσμητικός αφού παίρνονται αποφάσεις πριν την συνεδρίασή του!

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στο δημοσίευμα με την υπογραφή του κ. Καρρά και με τίτλο "Άλλη μια προσπάθεια σπίλωσης του Δήμου Παλλήνης πέφτει στο κενό"... «Αν η διαφωνία μας για το υπέρογκο ποσό των ηχητικών θωρείται σπίλωση, σηκώνω τα χέρια ψηλά», είπε ο κ. Μερτύρης.

«Να μας επιτρέψετε να έχουμε διαφορετική άποψη από τη δική σας» είπε απευθυνόμενος στον κ. Καρρά.

Ακολούθως αναφέρθηκε σε δημοσίευμα του κ. Δημητριάδη, ο οποίος (για ακόμη μια φορά!) προσπαθεί να προσφέρει μαθήματα δημοκρατίας!!!

Δείτε στο βίντεο την τοποθέτηση του κ. Μερτύρη, από το 4.55''.

Στο 8' του βίντεο, ακούστε τη λάσπη, την ειρωνεία και τα ψέματα του κ. Δημητριάδη, για την απουσία των μελών της αντιπολίτευσης του Τοπικού Συμβουλίου Γέρακα, από την διανομή ενημερωτικού υλικού για την αιμοδοσία, χωρίς να αναφέρει πουθενά, ότι είχαν ενημερώσει!

Ακούστε στο τέλος του βίντεο την απάντηση (το λιγότερο για γέλια) των κκ. Καρρά & Δημητριάδη!

Δείτε το βίντεο…

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μερτύρη εδώ στο Γέρακα τους γνωρίζουμε χρόνια, καιρός να τους μάθει και όλος ο δήμος πλέον πως λειτουργουν κάποιοι.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...