ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΠΡΩΤΕΑΣ ΠΑΛ. ΦΩΚΑΙΑΣ 2-2 ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΟΥΡΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΠΡΩΤΕΑΣ ΠΑΛ. ΦΩΚΑΙΑΣ 2-2 ΚΑΙ ΦΩΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ (ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΟΥΡΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 | 12:36 π.μ.

Παρά τις απουσίες του ο Παλληνιακός , έχοντας απέναντι του έναν προκλητικό επόπτη (ο οποίος έκανε τα πάντα για να μην κερδίσει), μετά από πολύ καλή εμφάνιση αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην πολύ δυνατή ομάδα του Πρωτέα.
Ο Παλληνιακός παρατάχθηκε με 6 ποδοσφαιριστές κάτω των 20 στην αρχική του ενδεκάδα έχοντας απέναντι του μια ομάδα με πολλούς έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που φιγουράριζε στην 3η θέση της βαθμολογίας.
Οι αρχικοί ένδεκα ήταν οι : Χριστοφιλέας, Μπούρας Π., Κούσης, Καλούδης, Κοκκινάκης, Ελ Γκαμάλ, Μητσιάρας, Μπούρας Η., Κοβάνης, Κούνας και Καββαδίας.

IMG_2308

Στη φωτογραφία το γκολ του ΚΟΒΑΝΗ

Το ματς ξεκίνησε με αναγνωριστικό και για τις 2 ομάδες παιχνίδι κέντρου και λίγο πριν συμπληρωθεί το 5ο λεπτό ο Πρωτέας κέρδισε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελέστηκε έδιωξαν οι παίκτες του Παλληνιακού, η μπάλα πήγε σε παίκτη του ο Πρωτέα ο οποίος την επανέφερε μέσα στην περιοχή όπου αμαρκάριστος και σε προφανή θέση οφσάιντ (είχε στην κυριολεξία κατασκηνώσει ) συμπαίκτης του, την έστειλε στα δίχτυα του εμβρόντητου Χριστοφιλέα. Ο επόπτης Σπυρόπουλος δεν υπέδειξε την παράβαση και το γκολ μέτρησε παρά τις έντονες διαμαρτυρίες παικτών και εξέδρας.
Παρά την ψυχρολουσία του γρήγορου γκολ οι ποδοσφαιριστές του Παλληνιακού προσπάθησαν, με αντεπιθέσεις κυρίως, να φανούν απειλητικοί και το κατάφεραν όταν στο 20ο λεπτό περίπου μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Κούνας βρέθηκε μόνος του αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας τον έκοψε χρησιμοποιώντας τα χέρια του έξω από την μεγάλη περιοχή. Η παράβαση σημειώθηκε από τον (καλό)διαιτητή Αντ. Βλάχο ο οποίος απέβαλλε τον παίκτη όπως ορίζει ο κανονισμός.
Μένοντας με 10 ο Πρωτέας έδωσε χώρο στον Παλληνιακό ο οποίος και το εκμεταλλεύτηκε πετυχαίνοντας γκολ με τον Κοβάνη στο 30 φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Οι παίκτες του Παλληνιακού συνέχισαν να πιέζουν όμως στο 43ο λεπτό ο Πρωτέας πέτυχε 2ο γκολ έπειτα από χτύπημα κόρνερ και ολιγωρία της άμυνας. Το 1-2 ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στο 2ο ημίχρονο ο Σωκράτης Κιούρκος έριξε στον αγώνα τον Καρπούση στην θέση του Π. Μπούρα με σκοπό να κυκλοφορήσει καλύτερα την μπάλα στο κέντρο και να πιέσει ψηλά. Όλοι ανέβασαν την απόδοση τους κατακόρυφα και οι φάσεις διαδέχονταν η μια την άλλη. Σε μια από αυτές στο 60ο λεπτό περίπου, η μπάλα ήρθε στα πόδια του Καρπούση στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αυτός απέφυγε με ωραία ενέργεια τον αντίπαλο του και πλάσαρε εύστοχα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-2. Το γκολ αυτό πανηγυρίστηκε έντονα από όλους και ήταν το έναυσμα για απανωτές επιθέσεις με στόχο το γκολ της νίκης.
Στο ματς πέρασε και ο νεαρός Μαργέλης στην θέση του Κούνα δίνοντας φρεσκάδα και επιθετικότητα, όμως ο επόπτης Σπυρόπουλος είχε άλλη άποψη και συνεχίζοντας την πέρα για πέρα εχθρική στάση του απέναντι στον Παλληνιακό σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις υποδεικνύοντας λανθασμένα οφσάιντ του στέρησε ισάριθμα γκολ (χώρια οι ανάποδες υποδείξεις σε πλάγια άουτ και φάουλ) . Οι περιπτώσεις αυτές ήταν τόσο εξόφθαλμες ,δημιούργησαν εκνευρισμό σε παίκτες και εξέδρα και προβλημάτισαν τους πάντες σχετικά με την πρόθεση και τον δόλο του συγκεκριμένου κυρίου.
Το 2-2 λοιπόν, ελέω Σπυρόπουλου, έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα με μόνο σίγουρα χαμένο το ποδόσφαιρο.


Δηλώσεις Σωκράτη Κιούρκου :

Το σημερινό παιχνίδι για εμάς ήταν πολύ σημαντικό για 2 λόγους. Πρώτον γιατί προερχόμασταν από την άσχημη εμφάνιση και ήττα με 5-1 την προηγούμενη εβδομάδα από την Θύελλα Ραφήνας και δεύτερον είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας όντας αποδεκατισμένοι από τραυματισμούς. Όλη την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε εστιάσει στο να ξεχάσουμε την ήττα στην Ραφήνα και να προετοιμασθούμε για το δύσκολο παιχνίδι με τον Πρωτέα. Τελικά τα καταφέραμε παλέψαμε στα ίσια και δικαιούμασταν τους 3 βαθμούς της νίκης. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την σημερινή εμφάνιση. Φέτος το ρόστερ μας αποτελείται στην πλειοψηφία του από νέα παιδιά και είναι φυσιολογικό να έχουμε έλλειψη εμπειρίας, την οποία όμως αποκτούν σιγά-σιγά και μέσα από τα παιχνίδια. Σήμερα ξεκινήσαμε και τελειώσαμε το παιχνίδι με 6 μικρούς στην ενδεκάδα χωρίς να φανεί αυτό καθόλου μέσα στο γήπεδο. Αντίθετα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τον παραπάνω παίκτη, κάναμε φάσεις και θα μπορούσαμε να πάρουμε το ματς αν μας αφήνανε. Τώρα εστιάζουμε στον επόμενο εκτός έδρας αγώνα με το Κρυονέρι περιμένοντας και ευχάριστα νέα από τους τραυματίες οι οποίοι είναι αρκετοί.

Ο Πρόεδρος του Παληνιακού Χρήστος Αναστασίου δήλωσε :

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές για την σημερινή εμφάνιση. Με την σημερινή εμφάνιση μετά την βαριά ήττα στην Ραφήνα, δείξαμε ότι η φανέλα του Παλληνιακού έχει άλλο ειδικό βάρος και πως όλοι μας το αντιλαμβανόμαστε και το καταθέτουμε με την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο.
Ο Παλληνιακός φέτος κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, πρωτοπόρος στην κατηγορία, εμπιστευόμενος τα δικά του παιδιά, προερχόμενα από τα σπλάχνα του και το κάνει με επιτυχία. Αυτό το οποίο εμείς κάνουμε από εφέτος θεωρούμε ότι είναι και το μέλλον του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Σίγουρα θα το ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι, έχοντας βέβαια πρώτα δημιουργήσει τις υποδομές, όπως κάναμε εμείς την τελευταία τετραετία.
Κάποιοι κύριοι όμως, όπως ο επόπτης Σπυρόπουλος με την σημερινή απαράδεκτη διαιτητική συμπεριφορά του δείχνουν να μην σέβονται ούτε την ιστορία μας ούτε και τους κόπους μας.
Δεν είναι δυνατόν αγαπητοί κύριοι να θέλετε να προοδεύσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τέτοιους ανθρώπους. Ο Σπυρόπουλος από ότι ξέρουμε είναι αξιολογημένος για Β-Γ Εθνική και κατάφερε με τις υποδείξεις του, μέσα σε 2 ημέρες (εχθές στην Βούλα και σήμερα στην Παλλήνη) να γελάνε και οι πέτρες. Δεν μπορεί όμως μέσα σε 2 ημέρες να έχει την ίδια κακή απόδοση και να μην είναι τουλάχιστον ύποπτο για εμάς.
Στην 75χρονη ιστορία του συλλόγου μας ουδέποτε ασχοληθήκαμε με θέματα παρασκηνίου και παρέες, είτε από την μια μεριά είτε από την άλλη. Δεν μας ενδιαφέρουν αυτά και είναι ξένα προς την φιλοσοφία μας.

 Όμως δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας στέλνει ως πρόβατα προς σφαγή για να ικανοποιήσει τους αδιαφανείς σκοπούς του. "ἔχουσιν γνώσιν οἱ φύλακες"

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...