Γιάννης Μηλιώνης: Υπάρχει η πολιτική βούληση από την Δημοτική Αρχή να δημιουργήσει υποδομές κοινωνικής πολιτικής ανακούφισης με αξιοπρέπεια για τους ανέργους συμπολίτες μας; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γιάννης Μηλιώνης: Υπάρχει η πολιτική βούληση από την Δημοτική Αρχή να δημιουργήσει υποδομές κοινωνικής πολιτικής ανακούφισης με αξιοπρέπεια για τους ανέργους συμπολίτες μας;

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014 | 3:34 μ.μ.

Φίλες, φίλοι,

Παρακολουθώ στον δήμο μας να γίνονται διάφορα έργα μικρά & μεγάλα, βλέποντας τους εργαζόμενους σε αυτά δεν διακρίνω ένα εργαζόμενο από τους ανέργους του Δήμου μας.

Το ερώτημα είναι αν υπάρχει η πολιτική βούληση από την Δημοτική Αρχή να προτείνει για να μην πω ότι μέσω της υπογραφής της σύμβασης με τους αναδόχους εργολάβους να επιβάλει το 20% των εργαζομένων να είναι από τους ανέργους συμπολίτες του Δήμου.

Οι εργαζόμενοι αλλοδαποί στην ανάδοχο εταιρεία του έργου της αποχέτευσης, αναλαμβάνουν & τις εργασίες σύνδεσης εντός των ιδιοκτησιών & ερωτάτε αν έχουν την αντίστοιχη άδεια για αυτού του είδους της εργασίες, αν υπόκεινται στον αθέμιτο ανταγωνισμό με τους επαγγελματίες του δήμου που φυτοζωούν, αφού εχουν το πλεονέκτημα της άμεσης πρόσβασης στον ιδιοκτήτη λόγο του έργου κατασκευής του αγωγού.

Το γενικό ερώτημα είναι αν υπάρχει η πολιτική βούληση από την Δημοτική Αρχή να δημιουργήσει υποδομές κοινωνικής πολιτικής ανακούφισης με αξιοπρέπεια για τους ανέργους συμπολίτες μας.

Αν η κοινωνική πολιτική για την Δημοτική Αρχή είναι μόνο ελεηματική μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου, και τις διάφορες μορφές αλληλεγγύης από τους συλλόγους της περιοχής μας.

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...