Γέρακας: Κατέστρεψαν πλατεία για να στήσουν Νηπιαγωγείο-Τσαντίρι.... (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γέρακας: Κατέστρεψαν πλατεία για να στήσουν Νηπιαγωγείο-Τσαντίρι.... (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014 | 3:35 μ.μ.

 

"Ο Δήμος Παλλήνης εξυπηρετεί το προφίλ όλων των αναγκών της νέας οικογένειας με παιδιά σχολικής ηλικίας.", μας πληροφορεί ο Δήμος Παλλήνης σε αυτή την πανηγυρική του ανακοίνωση ΕΔΩ.

Και πώς εξυπηρετεί το προφίλ όλων των αναγκών μας; Καταστρέφοντας μία πλατεία για να στήσει ένα νηπιαγωγείο-τσαντίρι με αίθουσες κοντέινερ, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.

Ακριβώς δίπλα, όπως επίσης βλέπετε στις φωτογραφίες, υπάρχει άλλο οικόπεδο κενό που, από ό,τι γνωρίζουμε ανήκει επίσης στον Δήμο. Ομως, οι αρμόδιοι επέλεξαν να στήσουν Νηπιαγωγείο στην ήδη διαμορφωμένη πλατεία καταστρέφοντάς την για δεύτερη φορά (προ μηνών έστησε μία παιδική χαρά-κελί ξηλώνοντας γκαζόν και παρτέρια).

Και απορεί κανείς...

Τα χρήματα για να κατασκευαστεί η πλατεία πάνε για πέταμα;

Απορεί, επίσης, αν έγινε μελέτη για το Νηπιαγωγείο μιας και σε κάθε βροχή τα σπίτια στο κάτω μέρος της πλατείας πλημμυρίζουν, άρα θα πλημμυρίζει και ο χώρος του Νηπιαγωγείου και μάλιστα με τη μείωση του πρασίνου το πρόβλημα θα ενταθεί. Ολα τσιμέντο... Αποχέτευση ομβρίων δεν υφίσταται στην περιοχή.

Απορεί, τέλος, γιατί δεν υπάρχει ταμπέλα στο έργο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία κόστους, πόρων και ανάθεσης;

Και γιατί δεν επιλέχθηκε το κενό οικόπεδο στο ακριβώς διπλανό τετράγωνο; Μήπως για να μην χαλάσει το πάρκιγκ της λαϊκής που, επίσης, μετέφεραν στο σημείο χωρίς να υπάρχουν οι προδιαγραφές; Μήπως, επειδή δεν ήθελε να αναλάβει το κόστος διαμόρφωσης ενός κενού χώρου και προτίμησε τον έτοιμο που τον κατέστρεψε;

Γιάννης Φλωράκης

Κλικ στις φωτό για μεγέθυνση

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...