Συνελήφθησαν έξι ΡΟΜΑ που λήστευαν οδηγούς και σπίτια στη ΠΑΛΛΗΝΗ - Αναζητούνται άλλοι τρεις! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συνελήφθησαν έξι ΡΟΜΑ που λήστευαν οδηγούς και σπίτια στη ΠΑΛΛΗΝΗ - Αναζητούνται άλλοι τρεις!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014 | 12:46 π.μ.

15071

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε βάρος οδηγών οχημάτων και κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής.

Συνελήφθησαν στις 25-10-2014 στην Πεντέλη και την Αθήνα, έξι Ρομά, ηλικίας 23, 27, 29, 30, 31 και 32 ετών. Αναζητούνται, τρεις επιπλέον Ρομά, συνεργοί τους, ηλικίας 19, 27 και 29 ετών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω, από εξαμήνου και πλέον, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, διέπρατταν κλοπές από οικίες και ληστείες σε βάρος οδηγών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων.

Ειδικότερα, τα μέλη της σπείρας κινούμενα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, εντόπιζαν οικίες και αφού χτυπούσαν το κουδούνι για να διαπιστώσουν αν απουσιάζουν οι ένοικοι, παραβίαζαν πόρτες εισόδου, παράθυρα και μπαλκονόπορτες, εισέρχονταν σε αυτές και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα. Επίσης, τα μέλη της σπείρας εγκλώβιζαν αυτοκίνητα και με τη χρήση σωματικής βίας ανάγκαζαν τους οδηγούς να εγκαταλείψουν τα οχήματά τους και τα αφαιρούσαν.

Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει 15 κλοπές από οικίες στις περιοχές της Κηφισιάς, της Πεντέλης, της Μεταμόρφωσης και της Παλλήνης και μία ληστεία σε βάρος οδηγού αυτοκινήτου στην Παλλήνη.

Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις παράνομες δραστηριότητές τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, πλήθος καλτσών που χρησιμοποιούσαν για να μην αφήνουν ίχνη κατά τις διαρρήξεις και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Σε βάρος του 23χρονου συλληφθέντα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Βόλου Μαγνησίας για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές, ενώ και οι υπόλοιποι συλληφθέντες και οι συνεργοί τους έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

http://www.makeleio.gr/?p=196288

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...