ΑΝΘΟΥΣΑ - ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ, ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (Δελτίο Τύπου - Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΝΘΟΥΣΑ - ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ, ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ (Δελτίο Τύπου - Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014 | 3:23 μ.μ.

Όπως σε όλη την Ελλάδα, έτσι και στο Δήμο Παλλήνης, η επέτειος του ΟΧΙ γιορτάστηκε με κάθε επισημότητα.

Οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι της παράταξης «ΑΝΘΟΥΣΑ - ΓΕΡΑΚΑΣ – ΠΑΛΛΗΝΗ, ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ» και ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Παναγιώτης Μερτύρης, παρέστησαν στις εορταστικές εκδηλώσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου Παλλήνης.

Όλοι μαζί χειροκροτήσαμε και καμαρώσαμε τους μαθητές του δήμου μας, οι οποίοι αποτελούν και το μέλλον του τόπου μας, να παρελαύνουν, τιμώντας όσους αγωνίστηκαν στο παρελθόν για το καλό της Ελλάδας μας.

Ακολουθούν φωτογραφίες…

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...