Παλλήνη Travel: Διήμερη εκδρομή 25 -26 Οκτωβρίου 2014 - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη Travel: Διήμερη εκδρομή 25 -26 Οκτωβρίου 2014 - ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 | 10:18 μ.μ.

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ

Διήμερη εκδρομή 25 -26 Οκτωβρίου 2014

1η ΗΜΕΡΑ: Αναχώρηση από την Παλλήνη έξω από το γραφείο στις 8:00π.μ. για την Λαμία όπου θα σταματήσουμε για το καφεδάκι μας. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τον επόμενο σταθμό μας έξω από το Καρπενήσι για το φαγητό μας. Επόμενος προορισμός το χωριό Κορυσχάδες όπου θα επισκεφτούμε το μουσείο της Εθνικής Αντίστασης. Αργά το απόγευμα άφιξη στην πόλη του Καρπενησίου και χρόνος ελεύθερος για γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: Μετά το πρωινό μας, ακολουθούμε το δρόμο προς το Μοναστήρι της Παναγίας της Προυσσιώτισσας όπου θα μείνουμε να προσκυνήσουμε. Η διαδρομή είναι μαγευτική καθώς περνάμε μέσα από το φαράγγι του Κρικελιώτη. Μετά το προσκύνημα και αφού θαυμάσουμε τα εκκλησιαστικά εκθέματα, θα επιστρέψουμε στο Μικρό και στο Μεγάλο Χωριό Κεφαλόβρυσο όπου θα παραμείνουμε για το γεύμα μας. Αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεση στάση για το απογευματινό μας καφεδάκι.

Τιμή συμμετοχής: 65€ Στην τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά και οι περιηγήσεις με πούλμαν, διαμονή (σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο για όποιον το επιθυμεί) σε resort της περιοχής, πρωινό, συνοδός εκδρομής.

ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!!!!!!!!

Pallini Travel

Λ. Μαραθώνος 72

Παλλήνη

Τηλ.: 21 6700 2251

Διεύθυνση email pallinitravel@gmail.com

 

 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...