ΠΑΛΛΗΝΗ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΗ: ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014 | 2:52 π.μ.


Πανικός επικράτησε χθες Δευτέρα 1/9, στα γήπεδα του δήμου Παλλήνης μετά την ανάρτηση ανακοίνωσης και το «σφράγισμα» των αθλητικών χώρων Παλλήνης, Γέρακα και Ανθούσας από τον δήμαρχο κ. Ζούτσο. Στην Παλλήνη, μπήκαν οι αθλούμενοι δημότες μέσα στο γήπεδο και δεν επέτρεψαν στους αστυνομικούς που εμφανίσθηκαν εκεί, να τους απαγορεύσουν την άθληση, παρά την εντολή της ανίκανης δημοτικής αρχής!

Όπως γράψαμε από το Σάββατο 23/8, η ανίκανη δημοτική αρχή Παλλήνης που δυστυχώς επανεξελέγη, κι ενδιαφέρεται μόνο για την συλλογή χρημάτων και την χρηματοδότηση (ανούσιων πολλές φορές) πολιτιστικών εκδηλώσεων, άφησε χωρίς αδειοδότηση τα γυμναστήρια (ανοικτά και κλειστά) των 3 περιοχών της! Διαδίδει τάχα ότι υπάρχει ιδιοκτησιακό πρόβλημα για τα γήπεδα αυτά (ενώ δεν υπάρχει σε όλα), αλλά αποκρύπτει ότι έπρεπε (παρ’ όλα τα πολεοδομικά προβλήματα) να είχε προχωρήσει σε ενέργειες προς την αρμόδια Επιτροπή αδειοδότησης της πρώην Νομαρχίας, προκειμένου να εξοπλίσει τα γήπεδα και τα γυμναστήρια με τα απαραίτητα (χώρους υγιεινής, ιατρείο, περιφράξεις, στατική μελέτη εξεδρών κλπ) για να εξασφαλίσει τις σχετικές άδειες.

«Κλείνουν τα γήπεδα και στέλνουν τα παιδιά στα ναρκωτικά», μας είπε γνωστός παράγοντας ποδοσφαίρου της περιοχής!

Ο πρόεδρος του Παλληνιακού Χρήστος Αναστασίου, δήλωσε: «Δυστυχώς η ταφόπλακα για τον αθλητισμό στην Παλλήνη μπήκε! Ενημερώθηκα ότι συνεργείο του Δήμου, έκλεισε με αλυσίδες και λουκέτα όλες τις εισόδους του δημοτικού σταδίου Παλλήνης. Η ανακοίνωση που μπήκε στις εισόδους αναφέρει ότι θα παραμείνει κλειστό μέχρι την έκδοση της αδείας λειτουργίας. Το πότε θα γίνει αυτό, άγνωστον! Η ταφόπλακα στον αθλητισμό μπήκε. Θα στείλουμε τα παιδιά μας στις καφετέριες και στα ιδιωτικά γυμναστήρια. Άλλωστε, λεφτά υπάρχουν»!

Να δούμε τώρα πού θα παίζουν οι ομάδες της Παλλήνης, του Γέρακα και της Ανθούσας, κύριε Ζούτσο! Το μόνο που γνωρίζετε καλά, είναι να ζητάτε χρήματα για την χρήση των αθλητικών χώρων… Χωρίς συντήρηση, χωρίς φύλακες και χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον για την περιουσία που υπάρχει στις εγκαταστάσεις αυτές.

Πολύ πρόσφατο παράδειγμα αδιαφορίας και εγκατάλειψης αποτελεί η κλοπή των ακριβών μηχανημάτων γυμναστικής (είχαν αγορασθεί από την Κοινότητα Ανθούσας, επί διοίκησης Κουτσικούρη και Ξαγοράρη) από το «Αλεξάνδρειο» γήπεδο ποδοσφαίρου της Ανθούσας! Μυρωδιά δεν πήρατε! Ή μήπως πήρατε αλλά δεν το είπατε πουθενά; Πού είναι άραγε ο στενός συνεργάτης σας επί των αθλητικών κ. Σπηλιωτόπουλος, ο πολυπράγμων υπάλληλος του υπουργείου Παιδείας, που ισχυρίζεται ότι επιβλέπει τις αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου για λογαριασμό σας;

Δήμαρχε, είστε πολύ «μικρός» για να σβήσετε τον αθλητισμό στον δήμο Παλλήνης. Δεν θα σας κάνουμε την χάρη… Με τέτοιες συμπεριφορές, η επανεκλεγείσα (αλλά ανίκανη για εμάς) δημοτική αρχή Παλλήνης, δείχνει εχθρότητα και αντιπάθεια στο αθλητικό κίνημα, που είναι το πιο δημοφιλές κίνημα στον κόσμο.

 

http://neaepsana.blogspot.gr/2014/09/blog-post_2.html

 

 

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ! ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ; ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ Κ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΟΘΡΟΝΕΡΑ; ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΞΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ Κ ΕΚΤΟΝΩΣΗ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ;

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...