ΑΝΘΟΥΣΑ: ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΑΝΘΟΥΣΑ: ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014 | 11:12 π.μ.

Photo 20140902025238

Στις 21/05/2014 είχα επισημάνει την εγκατάλειψη του Αλεξάνδρειου Αθλητικού Κέντρου Ανθούσας από τον κο Ζούτσο και τους συν αυτώ (παρατρεχάμενους).

Σήμερα, με τα δακρυσμένα μου μάτια, είδα ότι επαληθεύτηκε και με το παραπάνω η επισήμανσή μου. Μπορώ λοιπόν κι εγώ να δώσω τα "συγχαρητήριά μου" σε όλους όσους συνέδραμαν σε αυτήν την προσπάθεια, είτε άμεσα (Δήμαρχος και όλοι οι λοιποί αιρετοί και μη άρχοντες) είτε έμμεσα (όσοι τους ψήφισαν για ένα καλύτερο μέλλον της περιοχής).

ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟΙ.

Δείτε την επισήμανσή μου

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΝΘΟΥΣΑΣ.
1999 - 2006 : Μπράβο στον κο Μπακαλάκο και τους συνεργάτες του που το ανακαίνισαν με την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, περιφράξεως και με τον εξωραϊσμό των αποδυτηρίων.
2007 - 2010: Μπράβο στον κο Κουτσικούρη και τους συνεργάτες του που φρόντισαν δύο φορές τον χλοοτάπητα (προσθήκη καουτσούκ, χτένισμα κλπ). τοποθέτησαν την κερκίδα, δημιούργησαν το κλειστό γυμναστήριο, τοποθέτησαν τα μηχανήματα εκγύμνασης εξωτερικού χώρου και έφεραν τα πρόσθετα - έστω - αποδυτήρια μετά την πυρκαγιά του 2009.
2011 - 2014: .............??? Τι να γράψω???? Ο χλοοτάπητας ασυντήρητος, η κερκίδα χρήζει επιδιορθώσεων και βαψίματος, τα σκυλιά προπονούνται μαζί με τους παίκτες και το ποιο αστείο!!! Οι ομάδες αγόρασαν τα δίχτυα των τερμάτων, τα οποία είχαν να αλλαχτούν από το 2010.
Η ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΑ.

Magical Snap - 2014.09.03 01.04 - 001

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ:


Φτιάξατε, κύριε Δήμαρχε, χιλιόμετρα ποδηλατόδρομων, σπαταλώντας αρκετές χιλιάδες ευρώ. Πηγαίνετε, σας παρακαλώ, να μετρήσετε πρώτα τους ποδηλάτες που τους χρησιμοποιούν και μετά μετρήστε, είτε τα παιδάκια που κάνουν ποδήλατο στις παρατημένες πλατείες και παιδικές χαρές είτε τους νέους και τους ηλικιωμένους που "αθλούνταν μέχρι προχθές" στα αθλητικά κέντρα όλων των περιοχών του Δήμου.

Λυπάμαι που θα σας το πω, αλλά ενώ οι ποδηλάτες μετριούνται στα δάκτυλα, άντε, των δύο χεριών, τα μεν παιδάκια είναι υπέρμετρα περισσότερα και οι δε αθλούμενοι είναι απείρως περισσότεροι. Για ποιούς, λοιπόν, έπρεπε να κάνετε έργο? Για τους 10 ή για τα 1000 και τους 10000?

Εσείς όχι μόνο κάνατε το αντίθετο, αφήνοντας ασυντήρητες πλατείες, παιδικές χαρές και αθλητικά κέντρα, αλλά πετάτε και αυτούς τους 10000 εκτός των αθλητικών κέντρων.

"ΜΠΡΑΒΟ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ. ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ.

Τοπιτζής Ευάγγελος Δημότης Παλλήνης κάτοικος Ανθούσας

 



1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ζούτσο είσαι ανεπιθύμητος στην Ανθούσα και στη Παλλήνη. Μας έχεις ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...