Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης: Χρησιμοποιούμε το παρελθόν για να ανοίξουμε το μέλλον Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης: Χρησιμοποιούμε το παρελθόν για να ανοίξουμε το μέλλον

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014 | 3:40 μ.μ.

Θεώρησα χρέος μου να κάνω την προσπάθεια, ώστε όλοι οι διατελέσαντες Δήμαρχοι στο Γέρακα και την Παλλήνη, Πρόεδροι στην Ανθούσα, Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλλήνης και του Γέρακα, Κοινοτικοί Σύμβουλοι της Ανθούσας, να συμμετάσχουμε σ’ έναν συλλογικό φορέα, ώστε με την εμπειρία, τις γνώμες και τις γνώσεις του καθένα μας, να συμβάλλουμε συμβουλευτικά στην επιτυχία του έργου της οποιασδήποτε Δημοτικής Αρχής έχει ο τόπος μας.

Με τις ανησυχίες ενός πολίτη με συναίσθηση ευθύνης για τα κοινά, υπεράνω παθών και κομμάτων, με μοναδικό κίνητρο το να μεταδίδουμε στους άλλους την εμπειρία που αποκτήσαμε ως αιρετοί ασχολούμενοι με τα κοινά στη Παλλήνη, το Γέρακα, την Ανθούσα, σας καλώ, αν θέλετε, να λάβετε μέρος σ’ αυτή την πρωτοβουλία, που πάνω απ’ όλα θα επιβεβαιώνει την ενότητα όλων.

Η ιστορία του τόπου δεν γράφεται αλλού. Οι διαφορές και οι επιμέρους επιλογές ανήκουν στο παρελθόν. Ο χώρος γνώριμος και αποζητά την πείρα που έχουμε αποκτήσει στη διάρκεια της θητείας μας, ως εφόδιο και όπλο για το αύριο. Άνθρωποι όπως εμείς, δεν επιτρέπετε να μένουμε αδρανείς.

Αυτό είναι το δικό μας καθήκον τώρα. Δυνάμεις του ίδιου τόπου, προσωπικότητες όλοι, όλες οι πολιτικές ομάδες, όπως μπορείτε βοηθήστε ώστε εκείνοι που θα αποφασίζουν, να φανούν αντάξιοι της αποστολής τους, μαθαίνοντας κάτι από τα λάθη του παρελθόντος. Δημοκρατία δεν σημαίνει ανάπαυση. Σημαίνει εγρήγορση.

Αυτή η ζύμωση είναι αυθόρμητη. Θεωρώ όμως ότι οι τύχες αυτού του τόπου είναι υπόθεση όλων μας και περισσότερο για εμάς, που κάποια στιγμή είχαμε την τιμή να αποφασίζουμε γι’ αυτές. Το να συνεχίσουμε την προσφορά μας, πιστεύω ότι είναι μια υπέρτατη τιμή και μαζί ένα καθήκον.

Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης

 

 

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...