ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 1-1 ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 1-1 ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014 | 11:37 μ.μ.

Όσοι βρέθηκαν εχθές το απόγευμα στο γήπεδο Γ. Δέδες της Παλλήνης παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό ματς το αποτέλεσμα του οποίου σίγουρα αποτελεί μαγική εικόνα. Το τελικό 1-1 σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι, που σε όλη την διάρκεια του, ο Παλληνιακός ήταν ανώτερος της αντιπάλου του σε όλες τις γραμμές έχασε κλασικές ευκαιρίες (από αυτές που δεν χάνονται), έμεινε άδικα με 10 παίκτες, δεν του δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Παλληνιακού μπροστά στο κοινό του γέμισε όλους με ενθουσιασμό και αισιοδοξία για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κυριάρχησε, επέβαλε τον ρυθμό της, έκανε φάσεις, έδειξε χαρακτήρα όταν έμεινε με 10 παίκτες και γενικά εξαφάνισε στην κυριολεξία τους αντιπάλους της, οι οποίοι αρκέστηκαν στην ουσία σε μια φάση από την οποία προήλθε και το γκολ της ισοφάρισης.

Το αποτέλεσμα λοιπόν άφησε μια γλυκόπικρη γεύση στους φίλους της Παλλήνης αφού αυτή η εμφάνιση δεν συνοδεύτηκε με τους 3 βαθμούς της νίκης που σίγουρα τους άξιζε.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Σωκράτης Κιούρκος παρέταξε στην αρχική ενδεκάδα τους : Χριστοφιλέα, Μπούρα Π., Κούση, Καλούδη, Αλβανό, Ελ Γκαμάλ,., Σιάσο, Μπούρα Η, Κοβάνη, Κούνα και Νάκου. Από το πρώτο λεπτό φάνηκε ο σαφής επιθετικός προσανατολισμός με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και ανάπτυξη κυρίως από τα πλάγια με Νάκου και Κούνα. Το κέντρο με Ελ Γκαμάλ, Μπούρα Η. και Σιάσο επέβαλε τον ρυθμό έχοντας την βοήθεια στη σωστή μεταφορά της μπάλας από την αμυντική γραμμή η οποία αποτελείτο από τους Καλούδη, Αλβανό στο κέντρο, Μπούρα Π. δεξιά και Κούση αριστερά.

Η πίεση προς την αντίπαλη εστία ήταν συνεχής και πριν ολοκληρωθεί το δεκάλεπτο χάθηκε η πρώτη κλασική ευκαιρία από τον Σιάσο, όταν αυτός βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα και δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά. Στην συνέχεια και λίγα λεπτά αργότερα έγινε η ευκαιρία του αγώνα που αν υπήρχε σε βίντεο σίγουρα θα έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Η φάση ξεκίνησε με εκπληκτική ενέργεια του Κούνα ο οποίος από δεξιά και αφού πέρασε τον αντίπαλο μπακ και τον τερματοφύλακα θέλοντας να σιγουρέψει το γκολ, σωστά γύρισε την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής όπου βρισκόταν μόνος και με κενή εστία ο Νάκου. Η μπάλα όμως (θηλυκού γένους ένεκα) αναπήδησε ελαφρώς πριν φτάσει στο πόδι του με αποτέλεσμα να την βρει άσχημα και να καταλήξει ψηλά πάνω από τα δοκάρια.
Η συνέχεια ήταν καταιγιστική με τους παίκτες του Παλληνιακού να έχουν στην κυριολεξία εγκατασταθεί στην περιοχή του Μαραθώνα και στο 30 περίπου ήρθε το εκπληκτικό γκόλ του Κοβάνη κάνοντας το 1-0. Στην φάση αυτή ο επιθετικός του Παλληνιακού έδειξε τα πλούσια προσόντα του όταν μετά από ωραία μεταβίβαση του Νάκου και έχοντας πλάτη το αντίπαλο σέντερ μπακ τον άδειασε με όμορφη κίνηση και σε πρώτο χρόνο σούταρε εκτελώντας στην κυριολεξία τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το γκολ του Κοβάνη

IMG_1061
κλικ στην φωτογραφία για μεγέθυνση

Το γκολ αυτό πανηγυρίστηκε έντονα, με τον σκόρερ να τρέχει προς τον πάγκο αγκαλιάζοντας τον κόουτς Κιούρκο ενώ πάγκος και παίκτες είχαν γίνει ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας. Στην συνέχεια η ομάδα του Μαραθώνα προσπάθησε να βγει στην επίθεση χωρίς κάτι ιδιαίτερο και ενώ όλα έδειχνα ότι το ημίχρονο θα έκλεινε ίσως και με 2ο γκολ για τον Παλληνιακό ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά. Όταν χάνεις κλασικές ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ τις περισσότερες φορές δέχεσαι γκολ.
Έτσι και έγινε λοιπόν όταν στο 40ο λεπτό περίπου σε μια σέντρα του Μίχα από αριστερά χρειάσθηκε να γλιστρήσει ο Καλούδης στην προσπάθεια του να διώξει και η μπάλα να καταλήξει σε αμαρκάριστο παίκτη του Μαραθώνα ο οποίος με σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Χριστοφιλέα.
Η λήξη του ημιχρόνου έστειλε τις ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο με τον Παλληνιακό στην επίθεση κυνηγώντας το 2ο γκολ, κάνοντας αρκετές φάσεις με αποκορύφωμα την απόκρουση από αμυντικό του Μαραθώνα, στην κυριολεξία λίγα εκατοστά πριν περάσει την γραμμή του τέρματος μετά από πλασέ του Κούνα και με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα. Η ατυχία και το κακό μάτι συνεχίσθηκε για τον Παλληνιακό με τον τραυματισμό και την αναγκαστική αντικατάσταση του Ελ Γκαμάλ από τον Γρηγορόπουλο.

Ο Σωκράτης Κιούρκος κυνηγώντας το γκολ της νίκης και βλέποντας ότι η αντίπαλη ομάδα είχε στην ουσία επικεντρωθεί στο να αμύνεται έβαλε στο παιχνίδι τους Καρπούση και Μητσιάρα στη θέση του Μπούρα Η. και Νάκου. Με φρέσκο το κέντρο η πίεση συνεχίσθηκε χάθηκε άλλη μία εκπληκτική ευκαιρία από τον Καρπούση, ο οποίος ήταν και πρωταγωνιστής στην επόμενη φάση που σημάδεψε το 2ο ημίχρονο.

Στην φάση αυτή ο Καρπούσης παίρνοντας την μπάλα από τον Κούνα, με ατομική ενέργεια μπήκε στην μεγάλη περιοχή από αριστερά καταδιωκόμενος από τον αντίπαλο μπακ που από την αρχή της φάσης τον τράβαγε και τελικά τον ανέτρεψε χωρίς όμως ο Διαιτητής να καταλογίσει το καταφανέστατο πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παλληνιακός λοιπόν εκτός από την ατυχία του είχε να αντιμετωπίσει και την κακή κατά γενική ομολογία διαιτησία, γεγονός που εκνεύρισε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους. Ο εκνευρισμός αυτός ευνοούσε την ομάδα του Μαραθώνα που είχε περιοριστεί στο να αμύνεται μαζικά και με πρωταγωνιστή τον Πάσσαρη έκανε κάθε προσπάθεια να συντηρεί αυτόν τον εκνευρισμό.
Αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής ήταν να δεχθεί την κόκκινη κάρτα ο Κούνας σε μια φάση που κανονικά θα έπρεπε να δεχθεί την κίτρινη τόσο αυτός όσο και ο αντίπαλος του. Έστω όμως και με 10 παίκτες ο επιθετικός μονόλογος συνεχίσθηκε χωρίς όμως να έρθει το πολυπόθητο γκολ της νίκης.

Στα χαρακτηριστικά του αγώνα είναι ότι πέραν του γκολ από τον Μαραθώνα στο οποίο δεν έφερε καμία ευθύνη, ο Χριστοφιλέας δεν απειλήθηκε σοβαρά και όταν χρειάσθηκε να επέμβει ήταν εκεί. Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τους παίκτες του Μαραθώνα να πανηγυρίζουν για τον βαθμό που ανέλπιστα και λόγω τύχης απέσπασαν και τους φίλους του Παλληνιακού να χειροκροτούν τους παίκτες της ομάδος τους για την εκπληκτική εμφάνιση.

Σε δηλώσεις του ο Σωκράτης Κιούρκος είπε: Η σημερινή ομολογουμένως καλή εμφάνιση, για εμένα που εδώ και 40 ημέρες δουλεύω με αυτά τα παιδιά, δεν αποτελεί έκπληξη.
Όπως έχω δηλώσει αρκετές φορές πιστεύω στο φετινό ρόστερ γίνεται καλή δουλειά στις προπονήσεις, το κλίμα μεταξύ μας είναι άριστο και τα περιθώρια βελτίωσης μεγάλα. Όσον αφορά την κριτική για τον αγώνα επικεντρώθηκε στην σαφή ανωτερότητα των παικτών του στην αγωνιστική διάθεση που έδειξαν επισημαίνοντας ότι σίγουρα το αποτέλεσμα τους αδικεί.

Από πλευράς Διοίκησης ο πρόεδρος Χρήστος Αναστασίου δήλωσε: Ευχαριστώ καταρχήν τους φίλους της ομάδας που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο να την ενισχύσουν. Ένιωσα και εγώ και τα υπόλοιπα μέλη του Συμβουλίου μεγάλη ικανοποίηση ακούγοντας όλους να εκφράζουν την ικανοποίηση τους για την εμφάνιση της ομάδας και να μοιράζουν τα εύσημα σε προπονητές και ποδοσφαιριστές.

Αυτό μας γεμίζει δύναμη και μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε την δύσκολη κούρσα του φετινού πρωταθλήματος. Σήμερα ήμασταν άτυχοι, όμως όλα τα παιδιά που αγωνίσθηκαν ήταν καταπληκτικά, το αποτέλεσμα μπορεί να μας αδικεί αλλά με τέτοιες εμφανίσεις θεωρώ ότι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Είμαστε αγαπημένοι, ενωμένοι ,η πλειοψηφία των παικτών προέρχεται από τις ακαδημίες μας και τα αποτελέσματα θα έρθουν και αυτά με την σειρά τους. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι, πολλή δουλειά και πίστη στους στόχους μας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...