ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΣ: ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΚΑΣ: ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 30 Αυγούστου 2014 | 1:37 π.μ.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες και όλους τους μαθητές του Δήμου Παλλήνης, οι οποίοι πέτυχαν την εισαγωγή τους σε Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τους εύχομαι καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία.

Η επιτυχία σας αυτή είναι αποτέλεσμα μιας μακρόχρονης και επίπονης προσπάθειας, αλλά κυρίως της προσήλωσης σας σε ένα ευγενή σκοπό για μάθηση.

Συγχαρητήρια επίσης στους καθηγητές και τις οικογένειες των επιτυχόντων που με την υποστήριξη τους στάθηκαν αρωγοί στην πετυχημένη προσπάθεια των παιδιών.

Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που θα αποκτήσετε θα δώσουν εφόδια για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία σε ένα πραγματικά απαιτητικό και δύσκολο εργασιακό περιβάλλον.

Οι μαθητές που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους αξίζουν επίσης θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλαν και να τους διαβεβαιώσω ότι ευκαιρίες βρίσκονται πάντα μπροστά μας και να θυμούνται ότι η μάθηση δεν σταματά σε μια χρονιά εξετάσεων, αλλά συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια της ζωής.

Καλή πορεία και καλή σταδιοδρομία στην ακαδημαϊκή σας ζωή.


 

Κώστας Μπάκας

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...