Την Παρασκευή 29/8 η δωρεάν διανομή φρούτων στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Την Παρασκευή 29/8 η δωρεάν διανομή φρούτων στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014 | 9:00 π.μ.

b63f6__5a36b5f38efbf37659dcae09086c8f4c_M

Αμέσως μετά τον αποκλεισμό που προκλήθηκε και στα ελληνικά προϊόντα λόγω του ρωσικού εμπάργκο, ο Δήμος Παλλήνης κατέβαλε κάθε προσπάθεια προκειμένου να αξιοποιήσει τα δεδομένα, όπως αυτά διαμορφώθηκαν, προς όφελος των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου μας.

Έτσι, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, την Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Παραγωγών Νομού Ημαθίας και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νάουσας, εξασφαλίστηκαν 20 τόνοι φρούτων για τους δικαιούχους του Δήμου Παλλήνης.

Η διάθεση τους θα γίνει την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014, παραπλεύρως του Δημαρχείου Παλλήνης, Ιθάκης 12 Γέρακας(στο πάρκινγκ).

Οι ώρες διανομής είναι 09:00 έως τις 12:00 για τους κατόχους Λευκής ή Κίτρινης Κάρτας Κοινωνικών Παροχών του Δήμου Παλλήνης και για τους ωφελούμενους του Προγράμματος Δωρεάν Διανομής Τροφίμων της ΕΕ.

Στη συνέχεια, από 12:00 έως 14:00 θα γίνει η διανομή σε άνεργους, χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους που δεν είναι ενταγμένοι στις κοινωνικές δομές του Δήμου Παλλήνης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...