Βίντεο ΣΟΚ από την ΓΑΖΑ: Ελεύθερος σκοπευτής σκορπά τον θάνατο μπροστά στην κάμερα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Βίντεο ΣΟΚ από την ΓΑΖΑ: Ελεύθερος σκοπευτής σκορπά τον θάνατο μπροστά στην κάμερα

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 22 Ιουλίου 2014 | 3:46 μ.μ.

gaza6055_366958390

Ελεύθερος σκοπευτής, κρυμμένος στα χαλάσματα σκορπά τον θάνατο μπροστά στην κάμερα. Θύμα του ένας άοπλος νεαρός παλαιστίνιος. 
Το βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου μέσα από τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.


 

Το πρωί, όπως έγινε γνωστό από τις παλαιστινιακές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών, 6 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τρεις γυναίκες, η μία από τις οποίες ήταν έγκυος και ένα παιδί, έχασαν τη ζωή τους από τις ισραηλινές επιθέσεις που συνεχίζονται με αμείωτη ένταση από τις 8 Ιουλίου, με τους νεκρούς να ξεπερνούν τους 580.
Η έγκυος σκοτώθηκε από πλήγμα στο Μπέιτ Χανούν, κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ, ταυτόχρονα μ' ένα τετράχρονο κοριτσάκι, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Δύο άλλες γυναίκες, ηλικίας 50 και 70 ετών, σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμό στη Ζεϊτούν, νότια της Γάζας ενώ δύο άνδρες βρήκαν τον θάνατο, στην Αλ-Καράρα.
Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ-Τζαζίρα του Κατάρ ανέφερε πως το γραφείο του στη Γάζα χτυπήθηκε από πυρά και προειδοποίησε πως θεωρεί το Ισραήλ υπεύθυνο για την ασφάλεια του προσωπικού του.


Το γραφείο του τηλεοπτικού δικτύου, το οποίο βρίσκεται στον 11ο όροφο μιας πολυκατοικίας, χτυπήθηκε από πυρά και το προσωπικό του δικτύου απομακρύνθηκε αμέσως, όπως είπε ένας από τους ανταποκριτές του.
Χωρίς να διευκρινίσει από πού προήλθαν τα πυρά, το δίκτυο ανακοίνωσε πως "θεωρεί τις ισραηλινές αρχές υπεύθυνες για την ασφάλεια του προσωπικού (του)".
Το δίκτυο ανακοίνωσε πως είναι θύμα "μιας εχθρικής εκστρατείας" στο Ισραήλ επειδή καλύπτει ευρέως τις επιπτώσεις που έχουν τα ισραηλινά στρατιωτικά πλήγματα επί του άμαχου πληθυσμού στη Λωρίδα της Γάζας.
Το Αλ-Τζαζίρα επικαλείται στον ιστότοπό του τον ισραηλινό υπουργό Εξωτερικών Αβίγκντορ Λίμπερμαν.
Σύμφωνα πάντα με το δίκτυο, ζήτησε χθες, Δευτέρα, να εμποδισθεί η δουλειά του Αλ-Τζαζίρα στο Ισραήλ εκτιμώντας ότι "δεν κάνει δημοσιογραφική δουλειά, αλλά πλύση εγκεφάλων".

Real.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...