Πλήρη απαξίωση και αλαζονεία από τη δημοτική αρχή στο πρώτο συμβούλιο μετά τις εκλογές! (Βίντεο) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πλήρη απαξίωση και αλαζονεία από τη δημοτική αρχή στο πρώτο συμβούλιο μετά τις εκλογές! (Βίντεο)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 | 1:58 π.μ.

2014-06-07_1-51-38

Σε παρωδία εξελίχθηκε για ακόμα μια φορά η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Παλλήνης, την Τρίτη 3 Ιουνίου 2014.

Αυτή τη φορά το Δ.Σ. ήταν έκτακτο, με θέματα όμως που μόνο έκτακτα δεν ήταν! Δείτε στο δεύτερο βίντεο, την τοποθέτηση του κ. Βίτσιου στην οποία αναφέρει τον σχετικό νόμο που καθιστά παράτυπη τη συζήτηση των συγκεκριμένων θεμάτων.

Αυτό που έκανε αλγεινή εντύπωση στους παρευρισκομένους πολίτες, ήταν η άρνηση του προεδρείου να συζητηθεί έγγραφο του Συλλογου Γονέων και Κηδεμόνων των Δομών Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Παλλήνης. Αντ’ αυτού, ανέγνωσαν επιστολή δημότη που αναφερόταν στην απόσυρση της στήριξής του στον κ.Γαβρά!

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ.Μερτύρης, ζήτησε να διαβαστεί η επιστολή, κάτι που αρνήθηκε ο δήμαρχος, εκτοξεύοντας μάλιστα και εκφράσεις μειωτικές και προσβλητικές προς τους παρευρισκόμενους, λέγοντας συγκεκριμένα ότι «η επανάσταση τελείωσε». Να σημειώσουμε ότι καθ΄όλη τη διάρκεια του συμβουλίου, οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, με τον δήμαρχο να έχει τα πρωτεία, απαξιώναν ακόμα περισσότερο τον θεσμό και εκτόξευαν συνεχώς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς σε όσους παρακολουθούσαν την συνεδρίαση!

Μέσα σ’ όλα αυτά. ο δήμαρχος απέσυρε άρον άρον το 9ο θέμα του συμβουλίου, δείχνοντας την προχειρότητα που διέπει τη διοίκηση του δήμου. 

Δείτε στο πρώτο βίντεο, σκηνές ντροπής, αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές και τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι δημότες από την δημοτική αρχή!

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...