Δήμος Παλλήνης: Κατασκήνωση για παιδιά 6-12 ετών με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήμος Παλλήνης: Κατασκήνωση για παιδιά 6-12 ετών με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 | 9:05 μ.μ.

pallinipress

Ο Δήμος Παλλήνης παρέχει τη δυνατότητα φιλοξενίας στις κατασκηνώσεις στον Αγ. Ανδρέα Αττικής του Δήμου Αθηναίων αριθμών παιδιών, για την Γ΄ κατασκηνωτική περίοδο 1/8-16/8/2014 και Δ΄ κατασκηνωτική περίοδο 19/8 - 1/9/2014 σε παιδιά ηλικίας 6 - 12 ετών με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα.

Όσοι ενδιαφέρονται να φιλοξενηθούν στις κατασκηνώσεις θα πρέπει να καταθέσουν τα παρακάτω απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι τις 26/6/2014 στο Πρωτόκολλο Δήμου Παλλήνης, υπόψη Γραφείου Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, στην οδό Ιθάκης 12 στο Γέρακα  :

1.Αίτηση (συμπληρώνεται στο Δήμο)

2.Μία (1) Φωτογραφία

3.Φωτοαντίγραφο ταυτότητας επικυρωμένη (και των δύο γονέων)

4.Εκκαθαριστικό Εφορίας Οικον. Έτους 2013

5.Βεβαίωση μονίμου κατοικίας (δίνεται από το Δήμο)

6.Ιατρική βεβαίωση η οποία να αναφέρει ότι το παιδί είναι υγιές, δεν πάσχει από κάποιο δερματικό ή μεταδοτικό νόσημα, του έχουν γίνει όλοι οι απαραίτητοι εμβολιασμοί και μπορεί να πάρει μέρος στις αθλητικές δραστηριότητες της κατασκήνωσης

7.Φωτοτυπία το βιβλιάριο υγείας του παιδιού(να αναφέρονται τα εμβόλια).

8.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (Εάν υπάρχει διαζύγιο φωτοτυπία απόφασης επιμέλειας)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να       

επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 210 6604664.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας

Για να "κατεβάσετε" την αίτηση, κάντε κλικ ΕΔΩ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...