ΕΦΕΤ: Αποσύρεται το επικίνδυνο παιδικό παγούρι Monsuno (κοινοποιήστε το) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΕΦΕΤ: Αποσύρεται το επικίνδυνο παιδικό παγούρι Monsuno (κοινοποιήστε το)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 | 11:09 μ.μ.

Την άμεση ανάκληση-απόσυρση παιδικού παγουριού για νερό με την εμπορική ονομασία «Παιδικό παγούρι Monsuno» απαίτησε από την εταιρεία που το διακινεί ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, προέβη σε έλεγχο παιδικού παγουριού για νερό όπου διαπιστώθηκε, μέσω εργαστηριακών δοκιμών, ότι είναι ακατάλληλο για τη χρήση που προορίζεται. Ειδικότερα, παρατηρήθηκε εκτεταμένη αλλοίωση της εσωτερικής επιφάνειάς του και συνεπώς δυνατότητα μεταφοράς, από τον περιέκτη στο νερό, ουσιών ξένων προς τη φύση του.

Πρόκειται για το παιδικό παγούρι με την εμπορική ονομασία «Παιδικό παγούρι Monsuno», με lot 92/1474 και item Νo 3874020, το οποίο εισάγεται από την επιχείρηση «CREATIVE CONCEPTS HELLAS AE» και διακινείται από την επιχείρηση «MAX STORES ABEE».

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, να μην το χρησιμοποιήσουν.

 

http://goneis.info/εφετ-αποσύρεται-το-επικίνδυνο-παιδικ/

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...