Δημήτρης Χατζηκωνσταντής: «Ο συνδυασμός μας αγωνίζεται ισάξια για όλες τις περιοχές» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δημήτρης Χατζηκωνσταντής: «Ο συνδυασμός μας αγωνίζεται ισάξια για όλες τις περιοχές»

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 22 Απριλίου 2014 | 10:02 μ.μ.

ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ1

Ονομάζομαι Δημήτρης Χατζηκωνσταντής. Γεννήθηκα στο Μαρούσι Αττικής το 1980 και από το 1996 ζω στον Άγιο-Νικόλαο Κάντζας. Διατηρώ κατάστημα μίνι μάρκετ, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου από το 1998.  Είμαι παντρεμένος με την Ιουλία Καραγεώργου, Βιολόγο. Από νεαρή ηλικία ασχολούμαι με τον αθλητισμό και αγαπώ ιδιαίτερα τη φύση.

Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά, ως Πρόεδρος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Άγιος Νικόλαος». Αγαπώ ιδιαιτέρως την περιοχή μας.  Σε καθημερινή βάση έρχομαι αντιμέτωπος με τα προβλήματα της, μέσω των συμπολιτών μου και με αγώνα προσπαθώ να τα επιλύσω και να εξωραΐσω την περιοχή, δίνοντας της την εικόνα και το χαρακτήρα που της αρμόζει. Όλες οι περιοχές αξίζουν την ίδια αντιμετώπιση αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι να το προσπαθήσουν.

Αποδέχτηκα την πρόσκληση του κ. Παναγιώτη Μερτύρη να συμμετέχω στο συνδυασμό «Ανθούσα – Γέρακας – Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις» του οποίου ηγείται. Είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπός, με ευγένεια, τιμιότητα και αγάπη για τον τόπο μας. Είναι ένας ανθρωπος  ηθικός που  δίνει ίσες ευκαιρίες και προσπαθεί συνολικά για όλες τις περιοχές, όπως είναι και ο Άγιος- Νικόλαος Κάντζας.

Με τιμή,

Χατζηκωνσταντής Δημήτρης

Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...