Ρένα Δούρου: Ο κ. Σαμαράς επιχειρεί να θυσιάσει την περιφέρεια Αττικής στο βαθύ ΠΑΣΟΚ για να διατηρηθεί στην εξουσία Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ρένα Δούρου: Ο κ. Σαμαράς επιχειρεί να θυσιάσει την περιφέρεια Αττικής στο βαθύ ΠΑΣΟΚ για να διατηρηθεί στην εξουσία

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 19 Απριλίου 2014 | 1:28 π.μ.

Με αφορμή τις δηλώσεις του απερχόμενου Περιφερειάρχη, σήμερα, στο κανάλι Mega, ο συνδυασμός «Δύναμη Ζωής» τονίζει:

Ο κ. Σαμαράς επιχειρεί να θυσιάσει την περιφέρεια Αττικής στο βαθύ ΠΑΣΟΚ για να διατηρηθεί στην εξουσία.

Έγκριση 28 συμβάσεων 1 μήνα πριν από τις εκλογές σε «κολλητούς» δημάρχους, συνιστά αποθέωση της νοοτροπίας που κατέστρεψε την Ελλάδα.

Δυστυχώς για αυτόν και ευτυχώς για τους πολίτες τίποτα δεν θα μείνει κρυφό. Όχι σε ένα αλλά σε όσα ντιμπέιτ περισσότερα γίνεται. Η νοοτροπία που εκπροσωπεί αυτός και ο κ. Σαμαράς θα ξεριζωθεί από την Αττική μια για πάντα.

Ποιους εξυπηρετεί η παραβίαση της ευρωπαϊκής νομοθεσίας στο θέμα των σκουπιδιών; Γιατί ο απερχόμενος περιφερειάρχης είναι άφωνος στην ληστρική αύξηση των διοδίων;

---------------------------------

• Ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς έχει επιλέξει να θυσιάσει την Περιφέρεια Αττικής, τη σημαντικότερη της χώρας, στο παλαιοκομματικό ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να διατηρήσει εν ζωή τον κυβερνητικό του εταίρο.

• Θα πρέπει ο απερχόμενος Περιφερειάρχης, να εξηγήσει γιατί θυμήθηκε, τώρα, μετά από 3.5 χρόνια θητείας να φέρει εσπευσμένα προς έγκριση στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο, 33 ημέρες πριν από τις εκλογές, 28 προγραμματικές συμβάσεις με δήμους; Τι και ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετεί αν όχι ψηφοθηρικές;

 

• Θα πρέπει επίσης να εξηγήσει γιατί η πολιτική του σε σχέση με τη διαχείριση των απορριμμάτων παραβιάζει την ευρωπαϊκή και την εθνική νομοθεσία, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τα κοινοτικά κονδύλια και διακινδυνεύοντας η χώρα να δεχθεί πρόστιμο.

• Θα ήταν πράγματι πολύ χρήσιμο για τους πολίτες να ακούσουν αυτές τις εξηγήσεις στο πλαίσιο όχι ενός αλλά όσων ντιμπέιτ χρειαστεί, εφ όλης της ύλης.

 

Το Γραφείο Τύπου, 17/4/14

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...