ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙΛΚΙΤΖΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΕ & ΣΙΑ .. ΠΕΣΤΕ μου ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΚΑΝΤΖΑ !!! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙΛΚΙΤΖΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΕ & ΣΙΑ .. ΠΕΣΤΕ μου ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΚΑΝΤΖΑ !!! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 | 9:43 μ.μ.

ΔΗΜΑΡΧΕ & ΣΙΑ .. ΠΕΣΤΕ μου ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ Η ΚΑΝΤΖΑ !!!

ΚΑΝΤΖΑ : Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ 6ο (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

Στις 3 πρώτες φωτογραφίες αυτό που βλέπετε δεν είναι δασική έκταση ..είναι τα σημάδια της απόλυτης εγκατάλειψης τα τελευταία 3 1/2 χρόνια .. είναι το πάρκο δίπλα στα σχολεία που κατασκευάστηκε με λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων που ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ….

Στις επόμενες 2 φωτογραφίες βλέπετε το ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ στις αποθήκες ΚΑΜΠΑ (αφορά κομμάτι του πολιτισμού) ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ .. ΑΙΣΧΟΣ & ΝΤΡΟΠΗ .. η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ..

Αυτοί /ές που κατεβαίνουν υποψήφιοι από την Κάντζα με τον Ζούτσο και είναι στα Διοικητικά Συμβούλια των παρακείμενων σχολείων (2ο Γυμνάσιο/2ο Λύκειο Παλλήνης) δεν τα βλέπουν αυτά σε καθημερινή βάση; ή είναι ευχαριστημένες με το μέγεθος της εγκατάλειψης στα σχολεία που φοιτούν τα παιδιά τους … αυτά οραματίζονται για το ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ .. ΑΝ ΝΑΙ ΤΟΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.. ΚΑΝΤΖΙΩΤΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ…

Δήμαρχε ποτέ δεν έδειξες ευαισθησία για την Πόλη μας αλλά ούτε και ο εκλεγμένος με την παράταξή σου Δημοτικός Σύμβουλος της Κάντζας .. το ενδιαφέρον σου περιοριζόταν καθαρά στα ΜΠΕΤΑ .. γιατί απλά στα “μπετά είναι τα λεφτά”

Εγώ ως πολίτης θα ντρεπόμουν γι’ αυτή την κατάσταση τόσο στο ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΚΑΝΤΖΑΣ, ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ ΚΑΜΠΑ, ΚΕΝΤΡΟ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ (αποθήκες ΚΑΜΠΑ), και τόσα άλλα …

πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

134

25

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη γιατί απευθύνεσαι στον δήμαρχο και δεν απευθύνεσαι στον Δ.Σ. κ’ Μερζάνο ????

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...