Περιοδεία στη Βορειοανατολική Αττική πραγματοποίησε η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Περιοδεία στη Βορειοανατολική Αττική πραγματοποίησε η υποψήφια Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 19 Απριλίου 2014 | 2:04 π.μ.

Περιοδεία στη βορειο-ανατολική Αττική πραγματοποίησε σήμερα η υποψήφια Περιφερειάρχης, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», Ρένα Δούρου. Συγκεκριμένα επισκέφθηκε την πλατεία Αφιδνών, Καπανδριτίου, το Κέντρο Υγείας, το ΚΑΠΗ και Δασαρχείο Καπανδριτίου, το ΚΑΠΗ Πολυδενδρίου. Στον Αυλώνα είχε συνάντηση με τον αντιδήμαρχο, Ανδρέα Λέκκα ενώ στο Καπανδρίτι με τον αντιδήμαρχο Δημήτρη Σωτήρχο. Στον Ωρωπό συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιάννη Οικονομάκο και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Β. Λιάσκο, με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου καθώς με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας των 46 Συλλόγων του δήμου.

Αναφερόμενη στο ζήτημα των διοδίων, η Ρένα Δούρου τόνισε:

• «Την ιστορία των διοδίων δεν την ανακαλύψαμε προεκλογικά. Είμαστε με ανθρώπους που την πιστέψαμε από την αρχή».

• «Η υπεράσπιση των αγώνων και των δικαιωμάτων των δημοτών του Ωρωπού δεν είναι προεκλογική υπόθεση».

• «Η προκλητική αύξηση των διοδίων καθώς και ο πολλαπλασιασμός τους έχουν μετατρέψει τους κατοίκους του Ωρωπού σε σύγχρονους Ελεύθερους Πολιορκημένους. Οι κυβερνητικές πολιτικές, που λειτουργούν προς όφελος των εργολαβικών συμφερόντων και όχι των αναγκών της κοινωνίας και των πολιτών, περιορίζουν δραστικά το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης των πολιτών. Οι δικαιολογημένες αντιδράσεις των πολιτών σε αυτή την απαράδεκτη κατάσταση αντιμετωπίζεται με βία και καταστολή. Με τον γνωστό παλαιοκομματικό τρόπο του παρελθόντος που οδήγησε τη χώρα σε χρεοκοπία. Γιατί τόσο η κυβέρνηση όσο και ο απερχόμενος Περιφερειάρχης έχουν επιλέξει στρατόπεδο : αυτό των ολίγων, των ημετέρων και των εργολαβικών συμφερόντων».

Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...