Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης: Ο Δήμος Παλλήνης ανήκει στους δημότες του Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης: Ο Δήμος Παλλήνης ανήκει στους δημότες του

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 22 Απριλίου 2014 | 11:23 μ.μ.

10247252_605486372876566_1312208730100323702_n

Αγωνιζόμαστε για μια δημοτική αρχή που θα υπηρετεί τον πολίτη. Αγωνιζόμαστε με πάθος, χωρίς μίσος. Δεν διακατεχόμαστε από εμπάθεια και εχθρότητα, δεν συκοφαντούμε τους αντιπάλους. Το μίσος και η στείρα αντιπαράθεση δεν μπορούν να αποτελέσουν πρόγραμμα.
Το παρελθόν ανήκει στην ιστορία. Εκείνα που μπορούν να δεχτούν προσαρμογές είναι το παρόν και το μέλλον. Είναι ανάγκη να υπάρξει ανάμεσά μας ειλικρίνεια, διάθεση για συνύπαρξη και συμπόρευση για συνεργασία. Κι αυτή η ανάγκη μας δεσμεύει, ώστε το «Ανθούσα – Γέρακας – Παλλήνη, Πόλεις για να ζεις» να γίνει πραγματικότητα.
Οι άναρθρες κραυγές κάποιων για να προλάβουν ένα ευνοϊκό γι’ αυτούς αποτέλεσμα, δεν μας εκφράζουν. Ούτε ο ψεύτικος ηρωισμός μερικών. Ούτε οι επικίνδυνες εκδηλώσεις ασέβειας και εγωπαθούς συμπεριφοράς.
Δεν μπορούμε να είμαστε σύμφωνοι με αυτά. Προχωράμε με αρετή, γιατί χωρίς αρετή υστερείς σε σεβασμό, σε εκτίμηση, σε αξιοπρέπεια. Ο Δήμος Παλλήνης ανήκει στους δημότες του και σε κανέναν άλλον κι αυτοί θα επιλέξουν ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχός τους.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...