Μαρία Γρατσία: «Ο συνδυασμός μας «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, πόλεις για να ζείς» είναι πλήρης …» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μαρία Γρατσία: «Ο συνδυασμός μας «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, πόλεις για να ζείς» είναι πλήρης …»

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 | 1:11 π.μ.

Είμαι δικηγόρος και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο Δήμο Παλλήνης. Κατάγομαι από τη Νάξο. Είμαι μητέρα ενός παιδιού και παντρεμένη με τον Γιώργο Πλατανιώτη, φαρμακοποιό στην Κάντζα και τέως αντιδήμαρχο Παλλήνης.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινά από τα φοιτητικά μου χρόνια. Από το 2002 συμμετέχω ενεργά σε κάθε προσπάθεια αντιμετώπισης των καθημερινών προβλημάτων των συμπολιτών μου στο Δήμα Παλλήνης. Ασκώντας μάχιμη δικηγορία έρχομαι σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με τα πολυποίκιλα ζητήματα του δήμου μας, καθώς επίσης και με τις δυσκολίες στις οποίες καλούνται να ανταπεξέλθουν οι συνδημότες μου.

Θεωρώ ότι τα χαρακτηριστικά ενός Δημάρχου που χρειάζεται η πόλη μας είναι η κοινωνική μόρφωση, η διαλογική ικανότητα, αλλά κυρίως το προσόν να αφουγκράζεται και να συνεργάζεται με όλους τους πολίτες του τόπου μας για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων και την πρακτική επίλυσή τους. Έτσι αποδέχτηκα με χαρά την πρόταση να συμμετέχω ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο συνδυασμό «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, πόλεις για να ζείς» με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Μερτύρη, ο οποίος διαθέτει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Ο συνδυασμός μας «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, πόλεις για να ζείς» είναι πλήρης καθώς αποτελείται από νέους ανθρώπους που έχουμε τη διάθεση να προσφέρουμε στο τόπο μας και άλλους μεγαλύτερους με εμπειρία στα κοινά.

Η επίλυση των προβλημάτων που έχει κληρονομήσει ο Δήμος μας από την απερχόμενη διοίκηση αποτελεί πρωταρχικό στόχο μου, γι’ αυτό ζητώ την στήριξή σας στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου.


Φιλικά

Γρατσία Μαρία σύζ. Γεωργίου Πλατανιώτη

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...