Αλέκος Φιλιππούσης: Ας σταματήσουν όλα εδώ... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αλέκος Φιλιππούσης: Ας σταματήσουν όλα εδώ...

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 17 Απριλίου 2014 | 11:34 π.μ.

Με ανακοίνωσή στη προσωπική του σελίδα, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο κος Αλέκος Φιλιππούσης ζητάει να επικρατήσει η ψυχραιμία μετά το εις βάρος του χθεσινό περιστατικό..

Δείτε την ανακοίνωση

Καλημέρα...

Μετά το χθεσινό περιστατικό, το μόνο που θα ήθελα να πω είναι να επικρατήσει ψυχραιμία και να το δούμε ως αφορμή για εκτόνωση της βαριάς ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε, ιδιαίτερα τις τελευταίες μέρες, με προσωπικές και ανήθικες επιθέσεις υπό τη μορφή σχολίων και κειμένων.

Ας σταματήσουν όλα εδώ.

Ευχαριστώ όλους σας για τις ευχές και το ενδιαφέρον σας...

«Σήμερον κρεμάται επί ξύλου ο εν ύδασι την γην κρεμάσας»...

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους.

 

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι μεταφέρουν τα ήθη και τα έθιμα του Γέρακα στη Παλλήνη. Τέτοια περιστατικά μέχρι χθες ήταν άγνωστα για την Παλλήνη, όπως και τα οικονομικά σκάνδαλα και οι επέμβάσεις εισαγγελλέων. Συγνώμη για την ανωνυμία μου αλλά δεν θέλω να φάω και εγώ καμία πέτρα στο κεφάλι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΑΣ ΜΑ Μ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Θλιβερό.
Καλή δύναμη Αλέκο και συγχαρητήρια για τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις.
Ένας φίλος από μακριά...

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...