Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης: Ο αγώνας των δημοτών είναι και δικός μας αγώνας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης: Ο αγώνας των δημοτών είναι και δικός μας αγώνας

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 | 12:34 μ.μ.

Ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας. Ένας αγώνας που κινητοποιεί όλα τα στρώματα των δημοτών, που εκφράζει τις προθέσεις και τις ανυπομονησίες τους. Εμείς δεν φοβόμαστε να στηριχτούμε πάνω στους δημότες, γιατί μόνον μαζί τους θα προοδεύσει ο τόπος.

Με τις ανησυχίες του δημότη με συναίσθηση ευθύνης για τα κοινά, που βρίσκεται στο ύψος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, που δεν μένει αμέτοχος, που απαιτεί «Πόλεις να ζεις», που γράφει την ιστορία του και ξέρει ότι την γράφει, προοδευτικά και αδιόρατα φορτίστηκε η αναγκαιότητα της αποφασιστικής αλλαγής των δημοτικών δεδομένων.

Η εξαιρετική σημασία αυτής της αλλαγής είναι ότι θελήθηκε, ζητήθηκε, απαιτήθηκε. Έχουμε με τον δημότη τους ίδιους χτύπους καρδιάς, τις ίδιες αγωνίες. Δεν μπορούμε πια να υποφέρουμε αυτή την κατάσταση.

Νοιώθουμε αγανάκτηση γι’ αυτούς που με ψευδείς υποσχέσεις προσπαθούν να ξεγελάσουν το λαό κι ελπίζουν ότι δεν θα γίνει γνωστό το ήθος τους ως αχρείοι ψεύτες.

Γι’ αυτό ο αγώνας των δημοτών είναι και δικός μας αγώνας.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...