Πτήση για Ζυρίχη έκανε η Παλληνιώτισσα Κατερίνα Στεφανίδη με ατομικό 4.55μ στην Καλιφόρνια Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πτήση για Ζυρίχη έκανε η Παλληνιώτισσα Κατερίνα Στεφανίδη με ατομικό 4.55μ στην Καλιφόρνια

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 23 Απριλίου 2014 | 2:00 π.μ.

Πτήση όνειρο για αρχή της σεζόν στα 4.55μ, με στόχο την Ζυρίχη και τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες, έκανε η Κατερίνα Στεφανίδη στο Γουόλνοτ της Καλιφόρνια.

Η φοιτήτρια αρχιτεκτονικής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ της Καλιφόρνια κι αθλήτρια της Φιλοθέης, με μήνυμα της από την Αμερική, μας τόνισε ότι έχει βάλει πλώρη για την Ζυρίχη. Μάλιστα παρ΄ότι νιώθει ακόμη καταβεβλημένη από τα περσινά της προβλήματα με τραυματισμούς, εντούτοις δεν το βάζει κάτω και πεισματάρα καθώς είναι, ακολουθεί κατά γράμμα το προπονητικό πρόγραμμα που της δίνει ο Νικ Χάϊσονγκ και πετάει.

«Όταν έχεις Ολυμπιονίκη προπονητή ξέρεις ότι έχει απαιτήσεις, αλλά δείχνει και πολύ καλός στην διδαχή, ως δάσκαλος ο Νικ, με τον οποίο δουλεύω από πέρυσι και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με αυτή την συνεργασία», μας είπε η Κατερίνα μέσω Fb, που βλέπει την συμμετοχή της στη Ζυρίχη σχεδόν βέβαιη, αρκεί να συνεχίσει με τον ρυθμό που ξεκίνησε.

Στο Γουόλνοτ η Κατερίνα Στεφανίδη κέρδισε, με τα 4.55μ που είναι ισοφάριση του ατομικού της ρεκόρ κι άφησε με διαφορά προσπαθειών στην 2η θέση, την Αμερικανίδα Κάϊλι Χάτσον.

Πηγή

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...