Φιλίτσα Αθ. Δασκαλάκη: Την απάντηση που αρμόζει θα την δώσουμε στις 18 Μαίου με τη ψήφο μας! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Φιλίτσα Αθ. Δασκαλάκη: Την απάντηση που αρμόζει θα την δώσουμε στις 18 Μαίου με τη ψήφο μας!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 | 12:11 μ.μ.

Διάβασα πρόσφατα άρθρο τοπικής εφημερίδας, φιλικότατα και απροκάλυπτα προσκείμενης στον απερχόμενο Δήμαρχο κ. Ζούτσο, σε σχέση με τις (αμέτρητες) λακούβες που υπάρχουν στους δρόμους του Δήμου μας.

Συγκεκριμένα, στο άρθρο αυτό γίνεται αναφορά σε "παρέμβαση (!!!) της Δημοτικής Αρχής για αποκατάσταση των εσκαμμένων σημείων στους δρόμους του Δήμου Παλλήνης". Στο τέλος μάλιστα του άρθρου παρατίθεται τμήμα σχετικής απάντησης του κ. Ζούτσου, με το οποίο μας ενημερώνει ότι οι λακούβες "θα καλυφθούν το συντομότερο δυνατό".

Θα αποφύγω να σχολιάσω το γεγονός ότι για άλλη μία φορά η αυτονόητη υποχρέωση του Δήμου να αποκαθιστά (και όχι απλώς να καλύπτει) τα "εσκαμμένα σημεία" παρουσιάζεται ως έργο και επίτευγμα. Η τακτική αυτής της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής να παρουσιάζει τα αυτονόητα ως πρωτοφανές επίτευγμα είναι πλέον πασιφανής σε όλους τους τομείς, λες και οι δημότες είμαστε μειωμένης αντίληψης!

Δεν μπορώ όμως να αποφύγω να μοιραστώ μαζί σας τα εύλογα ερωτήματα που μου δημιουργήθηκαν:

- Πώς είναι δυνατό να "αναδεικνύονται" (αντιγράφω τη λέξη όπως αναφέρεται στο άρθρο) οι ίδιες λακούβες κάθε χρόνο, στα ίδια ακριβώς σημεία των δρόμων μας;

- Πώς είναι δυνατό να παρουσιάζεται ως "φυσιολογικό" και αποδεκτό ότι το ζήτημα με τις λακούβες είναι "σταθερά επαναλαμβανόμενο την περίοδο κάθε χειμώνα"; Δηλαδή, είναι αποδεκτό να γίνονται απλά μπαλώματα και όχι σωστή αποκατάσταση της κάθε λακούβας ξεχωριστά;

- Πώς είναι δυνατό να πληρώνουμε, από τους ίδιους πόρους του Δήμου, δηλ. από τα δημοτικά τέλη που καταβάλλουμε, ποσά αντίστοιχα με αυτό των 73.000€, για επαναλαμβανόμενα "μπαλώματα", κάθε χρόνο! Τα ποσά αυτά δεν είναι διόλου αμελητέα!

Απάντηση δεν περιμένω να λάβω, τα ερωτήματα απαντώνται μόνα τους! Δεν είναι δυνατό, δεν είναι αποδεκτό κι όμως συμβαίνει γιατί έτσι λειτουργεί η απερχόμενη αρχή του Δήμου μας!

Άλλωστε, την απάντηση που αρμόζει θα την δώσουμε στις 18 Μαίου με τη ψήφο μας!

 

Φιλίτσα Αθ. Δασκαλάκη

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Γιωργο ο Δημητριάδης στα πράσα εκτός αν στέρεψε από ιδέες και αντιγράφει τον τίτλο κάτω από τις φωτογραφίες στο γκρουπ γερακας η πόλη μας στο φεισμπουκ. Βγάλτε κανένα δικό σας δεν θα πάθετε τίποτα. Αλλά που να προλάβετε, έχετε δουλειές να συκοφαντειτε και να πετάτε και καμιά πέτρα που και που.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...