Γιάννης Δουνδουλάκης – Υποψήφιoς Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Μερτύρη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γιάννης Δουνδουλάκης – Υποψήφιoς Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Μερτύρη

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 21 Απριλίου 2014 | 12:21 μ.μ.



Ο κύριος Γιάννης Δουνδουλάκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για δημοτικός σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με τον συνδυασμό «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις», όπου επικεφαλής είναι ο κύριος Παναγιώτης Μερτύρης.
Στην ανακοίνωσή του αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έλαβε την συγκεκριμένη απόφαση, εξηγεί τι δεν του αρέσει από την τωρινή κατάσταση στον Δήμο και τι πήγε… στραβά τα τελευταία χρόνια και σημειώνει πως ήρθε η ώρα να αλλάξουν τα πράγματα και«το «καράβι» ν΄ αλλάξει ρότα, κι η μπάντα ν΄ αρχίσει ξανά να παίζει για τους επιβάτες του, ώστε το ταξίδι να γίνει και πάλι ευχάριστο».
Αναλυτικά:
Ένα παραμύθι που κινδυνεύουμε να γίνει εφιάλτης
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν τρεις πόλεις, τόσο κοντά η μια στην άλλη, που ενώθηκαν. Κι οι πολίτες κλήθηκαν να διαλέξουν τον «καπετάνιο» τους. Επέλεξαν εκείνον που φαινόταν να έχει πετυχημένη πορεία, και το «πλήρωμά» του να νοιάζεται για το καλό του «σκαριού». Πριν την εκλογή του, είχε δώσει εικόνα καλού καπετάνιου, το προηγούμενο πλοίο όμως ήταν μικρότερο.
Όταν όμως πήρε το πηδάλιο του νέου-μεγάλου σκάφους, τα πράγματα άρχισαν ν΄ αλλάζουν. Τα κρούσματα αδιαφορίας για τους «επιβάτες» του πλοίου ήταν ολοένα περισσότερα. Κάποιοι το απέδωσαν στο γεγονός ότι ο υποπλοίαρχος «έφυγε», κι εκείνοι που τον αντικατέστησαν, φάνηκαν λίγοι. Άλλοι είπαν πως κάποιοι «αξιωματικοί» θεώρησαν πως είναι δικό τους το καράβι, κι άλλοι πάλι λένε απλά πως το μεγάλο καράβι έχει μεγάλες φουρτούνες, θυμίζοντας με νόημα πως ο καλός ο καπετάνιος, στη φουρτούνα φαίνεται.
Ότι κι αν ευθύνεται, η αλήθεια είναι πως ή στραβός είν΄ ο γιαλός, ή στραβά αρμενίζουμε. Κι επειδή είναι δεδομένο πως ο γιαλός δεν είναι στραβός, είναι ώρα πια ν΄ αλλάξουμε ρότα. Διαφορετικά το «παραμύθι» μας δεν θα έχει καλό τέλος, όπως συμβαίνει με τα παραμύθια.
Κι αν όλα τα παραπάνω σας θυμίζουν το Δήμο Παλλήνης, με τις τρεις πόλεις του, σωστά σας τον θυμίζουν. Ηρθε λοιπόν η ώρα να αλλάξουμε τα πράγματα, να φυσήξουμε δυνατά, ώστε το «καράβι» ν΄ αλλάξει ρότα, κι η μπάντα ν΄ αρχίσει ξανά να παίζει για τους επιβάτες του, ώστε το ταξίδι να γίνει και πάλι ευχάριστο. Γι΄ αυτόν τον λόγο, αποφάσισα να σταθώ στο πλευρό του Παναγιώτη Μερτύρη. Πιστεύω ότι ο υποψήφιος δήμαρχος του συνδυασμού «Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη. Πόλεις για να ζεις», είναι ο πλέον ικανός να πάρει το «πηδάλιο» του Δήμου μας. Ολοι μας πρέπει να τον βοηθήσουμε, όπως μπορεί καθένας μας, να πετύχει το μεγάλο ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από έναν Δήμο, ταγμένο στους δημότες του. Εναν Δήμο που θα αξιοποιεί κάθε ιδέα και πρόταση, ώστε να έχει το βέλτιστο αποτέλεσμα. Εναν Δήμο που δεν θα αποκλείει κανέναν και θα αφουγκράζεται τους πολίτες. Τα προβλήματά μας είναι πολλά στη σημερινή Ελλάδα. Ας υπάρχει κάποιος που θα βοηθήσει έστω στην καθημερινότητά μας. Που θα μας φέρει ξανά χαμόγελο και θα μας ευαισθητοποιήσει απέναντι στο γείτονά μας.
Γι΄ αυτό ζητώ την ψήφο σας. Δώστε μου την ευκαιρία να προσφέρω κι εγώ ό,τι μπορώ, ώστε να βιώσουμε ένα καλύτερο «αύριο».
Γιάννης Δουνδουλάκης
Δημοσιογράφος-καθηγητής
υποψήφιος στον συνδυασμό
«Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη. Πόλεις για να ζεις»
ΖΩ ΠΑΛΛΗΝΗ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...