[NEO BINTEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] - ΝΕΡΟ, ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ–ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

[NEO BINTEO-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ] - ΝΕΡΟ, ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ–ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ!!!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 | 10:55 μ.μ.

ΝΕΡΟ_pallinipress

Δεκάδες δημότες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Στεκιού Αλληλεγγύης στην Παλλήνη συμμετέχοντας στη διαμαρτυρία για το πρόβλημα του νερού στην πόλη μας με τις απειλές κατασχέσεων και αναγκαστικών μέτρων από το Δήμο, τα υψηλά τιμολόγια, τις υπερτιμολογήσεις, την επιλεκτική διαγραφή οφειλών και το ξεκίνημα ιδιωτικοποιήσεων.
Μετά τη συλλογή των απαραίτητων υπογραφών από δημότες κατατέθηκε αίτημα συζήτησης του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς και παραχώρησης όλων των πρακτικών που αφορούν σε διαγραφές οφειλών από το Δήμο.

 

κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

IMG_8533IMG_8535IMG_8536IMG_8537IMG_8540

IMG_8532

1 σχόλια :

μαρια λεβειδιωτη είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΑΡΙΣΟΥΝ? ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ?

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...