Σπύρος Κωνσταντάς: Έχοντας ολοκληρώσει έναν μεγάλο κύκλο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θεωρώ ότι πρέπει να αφήσω τόπο να αναπτυχθούν νέες ηγεσίες και προτάσεις, για τον τόπο μας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σπύρος Κωνσταντάς: Έχοντας ολοκληρώσει έναν μεγάλο κύκλο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θεωρώ ότι πρέπει να αφήσω τόπο να αναπτυχθούν νέες ηγεσίες και προτάσεις, για τον τόπο μας

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 | 2:03 μ.μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

πρ. Δημάρχου Παλλήνης

Σπύρου Κωνσταντά

Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Συνδημότες και συνδημότισσες

Φίλοι και φίλες

«ανανέωση»

Ήταν το όνομα του συνδυασμού μου την πρώτη φορά που συμμετείχα στις εκλογές το 1994. Και σήμερα 20 χρόνια μετά η «ανανέωση» είναι και πάλι όχι απλά ζητούμενη, αλλά επιτακτική. Η ανανέωση στην ηγεσία του Δήμου πρέπει να γίνει τώρα, σε αυτές τις εκλογές. Απαιτούνται τώρα νέες λύσεις διότι οι προκλήσεις είναι μεγάλες και οι εποχή που ζούμε δύσκολη. Ο κος Ζούτσος και η παρέα του έχουν φέρει την καταχνιά στην πόλη μας. Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να φύγουν όχι μόνο από τον Δήμο μας, αλλά και από την πολιτική. Είναι άσχετοι, ανίκανοι, υστερόβουλοι και επικίνδυνοι.

Μέσα σε αυτή την κατάσταση δεχόμουν και δέχομαι καθημερινά τις παροτρύνσεις φίλων και συνεργατών να συμμετάσχω και πάλι στις εκλογές. Η αποδοχή, η αγάπη και ο σεβασμός που έχω λάβει στα 20 χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά είναι πραγματικά συγκινητική. Δεν μπορώ όμως να μην υπηρετήσω τις αρχές μου. Πιστεύω ότι η «ανανέωση» απαιτείται σε όλα τα επίπεδα. Αποφάσισα λοιπόν να κάνω ένα βήμα πίσω ώστε να βγουν μπροστά πιο νέοι από εμένα άνθρωποι, με άλλες πιο σύγχρονες ίσως προσεγγίσεις. Έχοντας ολοκληρώσει έναν μεγάλο κύκλο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θεωρώ ότι πρέπει να αφήσω τόπο να αναπτυχθούν νέες ηγεσίες και προτάσεις, για τον τόπο μας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνω απαθής ή αδιάφορος στα προβλήματα που απασχολούν την πόλη μας.Κανένας μας δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος. Οι εποχές είναι κρίσιμες, και η αδιαφορία ή η αποχή, δεν μπορούν να είναι διαμαρτυρία. Αντίδραση είναι να συμμετέχουμε, να προτείνουμε, να στηρίζουμε καλές προσπάθειες, αλλά και να καταψηφίζουμε αποτυχημένους και τυχοδιώκτες, όπως είναι η σημερινή δημοτική αρχή. Είμαι λοιπόν εδώ, ενεργός δημότης, διαθέσιμος σε όποιον θέλει να μοιραστώ μαζί του τις απόψεις, την εμπειρία και τους προβληματισμούς μου.

Το ενδιαφέρον μου για τοπική αυτοδιοίκηση ήταν και παραμένει αμείωτο. Δεν θα συμμετάσχω όμως εκλογικά, ή προεκλογικά με κανένα ρόλο και σε κανένα από τους συνδυασμούς που δημιουργούνται και ανακοινώνονται αυτή την εποχή στην πόλη μας.

Ως ενεργός δημότης πλέον παρακολουθώ και εγώ τις εξελίξεις και τις προτάσεις που διαμορφώνονται στην πόλη μας. Περιμένω να δω προτάσεις πειστικές και ουσιαστικές για το καλό της πόλης μας.

Καλώ όλους τους δημότες να επιλέξουν προσεκτικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει άμεσα να αλλάξουμε ηγεσία στον Δήμο. Ο κος Ζούτσος με το έργο του και την συμπεριφορά του δεν έπεισε όχι μόνο τους πολίτες, ούτε καν τους συνεργάτες του, πολλοί από τους οποίους σταδιακά παραιτήθηκαν. Αςμην παρασυρθούμε από τα κούφια λόγια του κου Ζούτσου ότι τάχα έκανε έργο.


ΖΗΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Πίστη μου είναι ότι η νέα δημοτική αρχή πρέπει να έχει νέους και άφθαρτους ανθρώπους στην ηγεσία της, καταρτισμένους και με την απαραίτητη τεχνογνωσία, ώστε να μπορέσουν να σχεδιάσουν το αύριο χωρίς τους περιορισμούς του χθες. Να διαθέτει επαρκή γνώση και εμπειρία στα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και στα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Να έχει αξιοπιστία αλλά και την γενικότερη αποδοχή της κοινωνίας. Μια τέτοια πρόταση αλλαγής πιστεύω ότι χρειαζόμαστε και είναι ευθύνη όλων μας να την εντοπίσουμε και να την στηρίξουμε.

Συνδημότες και συνδημότισσες οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες για την πόλη μας.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τις προσωπικές μας συμπάθειες, τις οικογενειακές και κοινωνικές μας υποχρεώσεις, ή την πολιτική μας ιδεολογία να καθορίσουν το μέλλον της πόλης μας. Οι εκλογές του Μαΐου δεν είναι ούτε απλά δημοψήφισμα εναντίον του μνημονίου, ούτε μια ευκαιρία να κάνουν κάποιοικοινωνικές επαφές ή να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους. Επιπλέον, το λάθος των προηγούμενων εκλογών, της μαζικής αποχής των δημοτών, θα ήταν έγκλημα να επαναληφτεί.

Οι εκλογές αυτές θα αναδείξουν την δημοτική αρχή για τα 5 επόμενα χρόνια και είναι καθοριστικές για το μέλλον της πόλης μας. Με σοβαρότητα και αίσθημα ευθύνης είναι χρέος μας σαν δημότες να επιλέξουμε τον ικανότερο, με την καλύτερη πρόταση και την αρτιότερη ομάδα συνεργατών να αναλάβει να οδηγήσει τον Δήμο μας σε ένα καλύτερο αύριο.

Φιλικά

ΣΠΥΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΣ

πρ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

5 σχόλια :

JIM είπε...

Αξιότιμε κε Κωνσταντά,
Βλέπω πως οπως και στις εκλογες του 2010 έτσι και τώρα,περισσότερο χρόνο αφιερώνετε επιτιθέμενος ,δίκαια ή άδικα, στον κ. Ζούτσο και λιγότερο χρόνο αφιερώνετε στο να μας πείτε για ποιους λόγους πρέπει να προτιμήσουμε τη πλευρα που εκπροσωπείτε,την οποία βέβαια δεν γνωρίζουμε ποια είναι,μετά απο όσα έχετε κάνει τα τελευταία 3.5 χρόνια.
Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, υποστηρίζετε τον κ.Μερτύρη ? Εαν ναι γιατί δεν το λέτε ευθέως ? Δυστυχώς όμως οι άνθρωποι της ευρύτερης παραταξης στην οποία υποθέτω ανήκετε και εσείς, γνωρίζουν καλλίτερα να 'τρώγονται' μεταξύ τους αντί να συσπειρώνονται και βέβαια ο καθένας ακολουθεί το δικό του δρόμο για το προσωπικό του συμφέρον...

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Σπύρο. Εάν έλεγες και ψηφίστε Μερτύρη θα ήσουν κομπλέ . Ο Τάκης εχει μπέσα αλλα και κάτι άλλο που λείπει απο τους περισσότερους που ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση. Τιμιότητα. Αυτο θέλουμε πρώτα απ´ όλα. Η εμπειρία αποκτάται η τιμιότητα ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΠΥΡΟ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΛΗΝΗ Ο ΖΟΥΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΛΗΝΙΩΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΣΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΡΤΥΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΕΔΙΩΞΕ ΑΠΟ ΤΟ <>;Η ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ : ΨΗΦΟ ΣΕ ΝΕΟ - ΠΑΛΛΗΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΤΥΡΗΣ- NΕΟΣ ΠΑΛΛΗΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ηρεμείστε και μην τσακώνεστε. Δεν είναι και ότι καλύτερο σε αυτές τις εκλογές να σε στηρίζει ο πρώην δήμαρχος κος Σπύρος Κωνσταντάς.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...