Ακόμα μία παραίτηση με καταγγελίες για κακοδιαχείριση.!!!!!!!---Αιφνίδια παραίτηση-ανεξαρτητοποίηση της κας ΠΡΑΠΑ - ΔΑΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑΣ από από τον συνδυασμό «ΑΝΘΟΥΣΑ - ΓΈΡΑΚΑΣ - ΠΑΛΛΗΝΗ - ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» του κου Ζούτσου [ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ακόμα μία παραίτηση με καταγγελίες για κακοδιαχείριση.!!!!!!!---Αιφνίδια παραίτηση-ανεξαρτητοποίηση της κας ΠΡΑΠΑ - ΔΑΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑΣ από από τον συνδυασμό «ΑΝΘΟΥΣΑ - ΓΈΡΑΚΑΣ - ΠΑΛΛΗΝΗ - ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» του κου Ζούτσου [ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ]

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 | 9:17 π.μ.

prapa
Με επιστολή της που κατέθεσε χθες 11.03.2014 η κα ΠΡΑΠΑ – ΔΑΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ παραιτείται από τον συνδυασμό «ΑΝΘΟΥΣΑ - ΓΈΡΑΚΑΣ - ΠΑΛΛΗΝΗ - ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» του κου Ζούτσου και παραμένει ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος.
Η κα ΠΡΑΠΑ – ΔΑΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ κατηγορεί την δημοτική αρχή ότι δεν ακολούθησε τους τρεις πολύ βασικούς και θεμελιώδεις πυλώνες της πολιτικής.

Υποστηρίζει επίσης πως υπήρχαν και υπάρχουν, πολλά σκοτεινά σημεία στη διοίκηση που ασκεί ο κος Ζούτσος, όπως και  αποδείξεις  κακοδιαχείρισης του δημοσίου χρήματος.!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

κλικ πάνω στην εικόνα
για μεγέθυνση
IMG_8440
prapa1

2 σχόλια :

Γιώργος Λάιος είπε...

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ να κλείσει την πόρτα

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σοβαρή καταγγελία από ειδικού βάρους ανθρώπου νομίζω..
Γιάννης Ψ.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...