Η κυρία Γιώτα Τέκου Κωττάκη υποψήφια με τον συνδυασμό Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η κυρία Γιώτα Τέκου Κωττάκη υποψήφια με τον συνδυασμό Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη - Πόλεις για να ζεις

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 22 Απριλίου 2014 | 1:25 μ.μ.

Δράση για τη λύση, όχι δράση για την αντίδραση.

Ζούμε σε μια καθημερινότητα γεμάτη αρνητικά ερεθίσματα, δυσάρεστα γεγονότα και δύσκολες καταστάσεις. Κανείς δεν μένει ανεπηρέαστος και όλοι έχουμε βιώσει σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό τις συνέπειες των ραγδαίων αλλαγών των τελευταίων ετών. Αλλαγές πού όσο περνάει ο καιρός επηρεάζουν όλο και περισσότερα την ζωή μας. Στο σπίτι μας, στο σχολείο των παιδιών μας, στην γειτονιά μας και στις εργασίες μας.

Ποια πρέπει να είναι η στάση μας απέναντι στα γεγονότα;

Παρακολουθώ, ως ενεργός πολίτης του δήμου μας, ως επιχειρηματίας, αλλά και ως μητέρα, συνεχείς «φωνές» και ..δράσεις. Δυστυχώς όμως, «φωνές» και ..δράσεις, που τις περισσότερες φορές είναι χωρίς ουσία, για ίδιον όφελος ή απλά για την αντίδραση. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που οι προτάσεις για συμμετοχή στα κοινά έχουν αξία, όραμα και φυσικά, ουσία. Τέτοια, θεωρώ πως είναι η πρόταση για στήριξη που μου έκανε ο κύριος Παναγιώτης Μερτύρης ως υποψήφιος για την δημαρχία του τόπου που ζω και εργάζομαι με τον συνδυασμό «Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη, Πόλεις για να Ζεις» .

Γνωρίζοντας χρόνια τον κύριο Παναγιώτη Μερτύρη, καθώς και τις αξίες, τα ιδανικά του, αλλά και το όραμα του για τον δήμο μας, θεωρώ πως ταυτιζόμαστε απόλυτα και πως μπορώ να προσφέρω και να βοηθήσω συμμετέχοντας με όλες μου τις δυνάμεις στον συνδυασμό του.

Με στόχο μου την Δράση για τη λύση λοιπόν και όχι την δράση για την αντίδραση, ανακοινώνω σήμερα την συμμετοχή μου και την στήριξη μου στο πρόσωπο και στον συνδυασμό του κυρίου Παναγιώτη Μερτύρη.

Με εκτίμηση,

ΓΙΩΤΑ ΤΕΚΟΥ ΚΩΤΤΑΚΗ

 

 

4 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

νέα πρόσωπα, με μεράκι και ομορφιά στην Πόλη μας!!!

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στον κ. Μερτύρη για τις επιλογές του.
Θα ομορφύνει το Δημοτικό μας Συμβούλιο!!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία και η ομορφιά δεν αντιλέγει κανείς. Ο τόπος όμως έχει ανάγκη από έργα, σοβαρούς, δραστήριους, έμπειρους ανθρώπους με άποψη, όραμα, δικαιοσύνη, τιμιότητα, προσφορά στο σύνολο. Η ομορφιά απλά δεν αρκεί…….

Ανώνυμος είπε...

τόσα χρόνια οι έμπειροι, σοβαροί με όραμα μας φάγανε! αλλά όταν μπήκαν στο μαντρί ηρέμησαν και δεν κάνανε τίποτα!

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...