Δυστυχώς κύριε Ζούτσο για μια ακόμη φορά αποδεικνύεστε πολύ "λίγος" για τη θέση του δημάρχου... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δυστυχώς κύριε Ζούτσο για μια ακόμη φορά αποδεικνύεστε πολύ "λίγος" για τη θέση του δημάρχου...

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014 | 10:37 π.μ.

zoutsos_thumb[2]

Πανικοβλήθηκε ο κος Ζούτσος και μπερδεύει την υποψηφιότητα, με το θεσμό του δημάρχου!

Βαφτίζει τις προεκλογικές εξορμήσεις, Πρόγραμμα Συναντήσεων με τους κατοίκους... και λέμε βαφτίζει, γιατί οι συναντήσεις αυτές είναι καθιερωμένες και γίνονται το καλοκαίρι... τώρα όμως έχουμε εκλογές και πρέπει να χρησιμοποιήσουμε χωρίς κανέναν δισταγμό και ευθιξία, την ιδιότητα του δημάρχου ώστε να κάνουμε εσπευσμένα -και καλά- απολογισμό έργων ΤΕΣΣΕΡΙΣ ολόκληρους μήνες πριν από την συνηθισμένη ημερομηνία (Ιούλιο το 2013, Μάρτιο τώρα) και οχτώ ΜΟΛΙΣ από τις προηγούμενες συναντήσεις.

Φανταστείτε όταν έφτιαχναν το προεκλογικό πρόγραμμα τι διάλογοι θα διημείφθησαν...

Το σίγουρο είναι ότι η απόφαση αυτή, δείχνει πανικό, προχειρότητα και το χειρότερο, ασέβεια προς τον θεσμό του δημάρχου!

Αν ήθελε να διατηρήσει κάποια στοιχειώδη σοβαρότητα, δεν θα μπέρδευε την προεκλογική του καμπάνια με τις καθιερωμένες και εκ του Καλλικράτη υποχρεωτικές, συζητήσεις ανά γειτονιά!
Αν ήθελε να είναι καθαρός απέναντι στους δημότες και να τον σέβονται, θα έλεγε την αλήθεια!

Το μεμπτό και απαράδεκτο είναι ότι το κάνει με την ιδιότητα του δημάρχου και ΟΧΙ με του υποψήφιου δημάρχου!
Το κάνει ως δήμος Παλλήνης και ΟΧΙ ως συνδυασμός! Θα μου πείτε ποια η διαφορά; Μεγάλη... τεράστια!!! Σαφώς ως δήμος θα πάνε πολλοί περισσότεροι άνθρωποι από όσοι θα πήγαιναν αν ήταν προεκλογικές συναντήσεις. Βέβαια η προσέλευση των παρευρισκομένων θα είναι ελεύθερη, αλλά ποιος θα "τολμήσει" από την αντιπολίτευση να παρευρεθεί και να τοποθετηθεί σε αμέλειες, ατέλειες, παραλείψεις... θα του χρεώσουν ότι ΔΕΝ είναι προεκλογική συγκέντρωση και ΔΕΝ πρέπει να κάνει εκεί αντιπολίτευση!

Δυστυχώς κύριε Ζούτσο για μια ακόμη φορά αποδεικνύεστε πολύ "λίγος" για τη θέση του δημάρχου...

2

3

Δημότης Παλλήνης

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

απαραδεκτος δημαρχος
ξεκαθαρη εκμεταλλευση της δημαρχειας
βαλτε μυαλο και φατε τον!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...