ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙΛΚΙΤΖΗΣ: ΚΑΝΤΖΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ!!! (ΜΕΡΟΣ 2ο ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΜΠΑ & ΠΑΡΚΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΤΖΑΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙΛΚΙΤΖΗΣ: ΚΑΝΤΖΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ!!! (ΜΕΡΟΣ 2ο ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΜΠΑ & ΠΑΡΚΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΝΤΖΑΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014 | 8:53 μ.μ.

Eπί Δημαρχίας Γκοτσόπουλου και με κονδύλια της Νομαρχίας Α. Αττικής (Νομάρχης κος Κουρής) οι αποθήκες του Καμπά στην Κάντζα μετατράπηκαν (από ετοιμόρροπες αποθήκες) σ’ ένα πανέμορφο Κέντρο Σύγχρονου Πολιτισμού, Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών.

Παράλληλα ο ακάλυπτος χώρος δίπλα σ’ αυτές και κοντά στις εισόδους των σχολείων της Κάντζας (2ο Γυμνάσιο & 2ο Λύκειο) διαμορφώθηκε σ’ ένα πανέμορφο πάρκο και χώρο συνάντησης μικρών και μεγάλων… ενώ αποκαταστάθηκε και ο διατηρητέος μαντρότοιχος .

Ο κος Ζούτσος, παρά τις αντιρρήσεις μας, γέμισε τον χώρο με μπετό (σκεπάζοντας τον υπάρχοντα κήπο) ενώ τον «προστάτεψε» με σιδεριές τις οποίες εδώ και 2 χρόνια δεν αξιώθηκε να τις προστατέψει βάφοντας τες.. και ρημάζουν και αυτές .. αλλά αφού δεν είναι λεφτά του αλλά δικά μας .. γιατί να τον νοιάξει;;


ΔΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ

κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση

5

678

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙΛΚΙΤΖΗΣ: ΚΑΝΤΖΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ!!! (ΜΕΡΟΣ 1ο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...