Πυρήνες της αλ Κάιντα σε Παλλήνη - Γέρακα - Μαρκόπουλο - Κορωπί !!! Μάς πάνε για... «Συρία» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Πυρήνες της αλ Κάιντα σε Παλλήνη - Γέρακα - Μαρκόπουλο - Κορωπί !!! Μάς πάνε για... «Συρία»

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014 | 7:53 μ.μ.

Έκθεση ΗΠΑ "δείχνει" πυρήνες της αλ Κάϊντα στα Μεσόγεια γύρω από το "Ελ.Βενιζέλος"

Eκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου ασφάλειας TCS (Tech Central Station) υποστηρίζει ότι στην περιφέρεια της Αττικής υπάρχουν τουλάχιστον τρεις οργανωμένοι πυρήνες της αλ Κάϊντα οι οποίες εντοπίζονται σε συγκεκριμένς περιοχές των Μεσογείων (Παλλήνη, Γέρακας, Μαρκόπουλο, Κορωπί).

Οι πυρήνες αποτελούνται από Πακιστανούς και Αφγανούς και τελευταία έχει πυκνώσει η επαφή τους μέσω του διαδικτύου με "τα κεντρικά" σε Αφγανιστάν και Πακιστάν.

Έτσι η αλλιώς η περιοχή θεωρείται ιδιαίτερης σημασίας για θέματα ασφάλειας αφού εκεί βρίσκεται το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», το οποίο μπορεί να τεθεί υπό την απειλή των όπλων πιθανών τρομοκρατών από απόσταση ασφαλείας.

Επίσης υπάρχουν εταιρείες αρκετές εταιρείας κατακευής αμυντικού υλικού για τις ελληνικές ΕΔ, αλλά και για τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ κλπ.

Το γεγονός ότι στα Μεσόγεια υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες Πακιστανοί και Αφγανοί κατά κύριο λόγο, δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς να δημιουργήσουν με απόλυτη μυστικότητα όλες τις προϋποθέσεις ώστε να υποκινηθεί εξέγερση λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος.

Το αμερικανικό ινστιτούτο TCS όμως δίνει και μια άλλη διάσταση των επεισοδίων αυτών που έχουν να κάνουν με την εξάπλωση του Wahhabism (Ουαχαμπισμός) και στη χώρα μας.

Το ισλαμικό αυτό «δόγμα» θεωρείται ότι σπέρνει το μίσος, την περιφρόνηση και δυσπιστία προς τους Εβραίους, τους χριστιανούς και στους μη Wahhabism μουσουλμάνους και ότι στα τζαμιά των Wahhabism μαζεύονται χρήματα για την Τζιχάντ!

Ως εκ τούτου όλες οι αντιπαραθέσεις ιδιαίτερα Πακιστανών έχουν ξαναμπεί στο μικροσκόπιο και ερευνώνται οι σχέσεις τους με τη συγκεκριμένη μορφή της ισλαμικής θρησκείας!

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν η πρώτη σχετική ενημέρωση έγινε διά της πλέον επίσημης οδού δηλαδή από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ προς το υπουργείο Εξωτερικών. Επικοινωνήσουμε με το υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο ηδη ερευνά το ζήτημα και θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Φυσικά είναι ευνόητος ο διεθνής αντίκτυπος από ένα κτύπημα της αλ ΚάΙντα στην Ελλάδα, ειδικά αυτή την εποχή. Άλλωστε η Ελλάδα είναι ένας προνομικαός τόπος δράσης για τέτοιες δραστηριότητες: Οποιος θέλει μπαίνει και πάει όπου θέλει. Α, και κάτι άλλο: Έχει και δωρεάν περίθαλψη βάσει των όσων "ρύθμισε" ο Α.Γεωργιάδης που απάλλαξε τους "λάθρο" από το 25ευρω στα νοσοκομεία...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

 

1 σχόλια :

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ είπε...

«ΕΑΛΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» «ΕΑΛΩ Η ΛΟΓΙΚΗ»

Του Γιάννη Θεοδωρόπουλου.

Με δέος παρακολουθώ τα τεκταινόμενα στο Ιράκ. Οι εικόνες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο σοκάρουν. Ακέφαλα σώματα, κομμένα κεφάλια, που τα επιδεικνύουν ως τρόπαια κάποια ανθρωπόμορφα τέρατα, αλλά θρησκευτικοί οπαδοί του Μωάμεθ. Όλα αυτά μας κάνουν να αναλογισθούμε που φτάνει ο θρησκευτικός φανατισμός. και ακόμα αν ζούμε στον αιώνα της γνώσης, και των φανταστικών επιτευγμάτων του ανθρωπίνου πνεύματος.
Φοβάμαι ότι αυτά είναι η αρχή αυτών που θα συμβούν στην συνέχεια. Στόχος των Ισλαμιστών σε πρώτη φάση είναι να εκδιώξουν από τις χώρες που ελέγχονται από το Ισλάμ κάθε αλλόθρησκο, σπέρνοντας το φόβο. Σε δεύτερη φάση να πάρουν την εξουσία στις χώρες αυτές οι φονταμενταλιστές. Δηλαδή τζιχαντιστές, Αλ Κάϊντα, και Ταλιμπάν. Στην επόμενη φάση στόχος τους είναι να δημιουργήσουν μια συμπαγή ομόθρησκη Ισλαμική αυτοκρατορία τύπου Βυζάντιο. Τότε ο νόμος Σαρία και η μπούργκα θα έχουν τον πρώτο λόγο, η δε δημοκρατία θα είναι ήδη νεκρή. Αν τα καταφέρουν, θα προχωρήσουν στην επόμενη φάση που θα είναι η σταδιακή Ισλαμοποίηση των όμορων κρατών και της Ευρώπης. Για την Ευρώπη τους είναι πιο εύκολα από ότι φαντάζεστε. Αυτό ήδη γίνετε με τους λαθρομετανάστες από τις Ισλαμικές χώρες. Αν σήμερα οι Ισλαμιστές στην Ευρώπη είναι είκοσι εκατομμύρια σε είκοσι χρόνια θα είναι πάνω από σαράντα εκατομμύρια, γιατί αυτοί πολλαπλασιάζονται σαν τα κουνέλια, και η γυναίκα για τους φανατικούς είναι μηχανή παραγωγής μουσουλμάνων. Αν λάβουμε υπ’ όψιν και την υπογεννητικότητα των Ευρωπαίων δεν θα αργήσουν να γίνουν πλειοψηφία.
Υπάρχει όμως και πιο εφιαλτικό σενάριο, να περιπέσουν στον έλεγχο των φανατικών τα πυρηνικά οπλοστάσια του Πακιστάν και του Ιράν. Μόνο που να το σκεφτείς προκαλεί δέος, γι’ αυτούς σύμφωνα με τον Κοράνι η ζωή είναι αναλώσιμη και δεν έχει καμία αξία. Όσο πιο πολλούς άπιστους εξοντώσει ένας Ισλαμιστής τόσο πιο πολύ εξασφαλίζει τον παράδεισο.
Τα τελευταία γεγονότα στο Ιράκ, που είδαμε πως εξόντωσαν χωρίς κανένα δισταγμό ακόμη και τους ομόθρησκους τους, μπορεί να αντιλήφθη και ο πλέον αδαής τι θα γίνει αν πάρουν τον έλεγχο των πυρηνικών. Θα ζήσουμε τα χρόνια που προηγήθησαν μέχρι την πτώση της Κωνσταντινούπολης από τους Τούρκους. Θα ήθελα να διαψευστώ. Αλλά φοβάμαι ότι αν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί δεν λάβουν μέτρα εγκαίρως, θα φθάσουμε σε κατάσταση που δεν θα έχει επιστροφή. Τότε μετά την Άλωση μια παγερή κραυγή πλανιόταν ανά την Ευρώπη. «Εάλω η πόλις». Τώρα αν συμβούν αυτά μια άλλη πιο παγερή κραυγή θα πλανάτε στην Ευρώπη και όχι μόνο. «Εάλω η Δημοκρατία». «Εάλω η λογική».

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...