Βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ κατά δέκα πόντους η Κατερίνα μας!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ κατά δέκα πόντους η Κατερίνα μας!!!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 | 9:36 μ.μ.

Η αθλήτρια του επί κοντώ... πέταξε στα 4,51 μέτρα στο Ρένο και έπιασε το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης

Τον εαυτό της κατάφερε να ξεπεράσει το κορίτσι από την Παλλήνη Κατερίνα Στεφανίδη, μόλις στον δεύτερο της αγώνα στον κλειστό στίβο και ύστερα από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού, που δεν της επέτρεψε συμμετοχή σε όλη τη θερινή σεζόν.

Η Στεφανίδη σε μια γιορτή του επί κοντώ στο Ρένο, ξεπέρασε τα 4,51 μ., βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στον κλειστό στίβο (4,41 μ.) και ισοφάρισε το απόλυτο ρεκόρ της.

Παράλληλα, σημείωσε επίδοση καλύτερη από το όριο συμμετοχής (4,50 μ.) στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το καλοκάιρι στη Ζυρίχη.

Μάλιστα, η αθλήτρια από την Παλλήνη είχε πολύ καλά, αλλά άκυρα άλματα στα 4,61 μέρα. Η Στεφανίδη που ζει στις ΗΠΑ και γυμνάζεται με τον Νικ Χάισονγκ, θα κάνει τον επόμενο αγώνα της το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (25-26/1).

http://pallinipress.blogspot.gr/2014/01/blog-post_5054.html

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...