Μερτύρης: Κύριε Καρκούλια αυτόν τον περιβόητο απολογισμό της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής πότε θα καταφέρετε να τον ισοσκελίσετε και πότε επιτέλους θα γίνει; [ΒΙΝΤΕΟ] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Κύριε Καρκούλια αυτόν τον περιβόητο απολογισμό της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής πότε θα καταφέρετε να τον ισοσκελίσετε και πότε επιτέλους θα γίνει; [ΒΙΝΤΕΟ]

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014 | 1:19 π.μ.



Η Δημοτική αρχή διανύει τον τέταρτο χρόνο της θητείας της και όπως όφειλε δεν έχει φέρει μέχρι σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο απολογισμό για την πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή.
Με αφορμή τα παραπάνω η μείζονα μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο της 17/12/2013 ζήτησε κάποιες διευκρινήσεις με τον επικεφαλή της κο Μερτύρη αλλά και τους δημοτικούς συμβούλους κο Βίτσιο και κο Μήλα.
Οι απαντήσεις που πήραν από τον πρόεδρο της επιτροπής κο Καρκούλια ο οποίος πολλές φορές μίλησε με κλειστό μικρόφωνο (όταν είναι κλειστό το μικρόφωνο δεν καταγράφεται απολύτως τίποτα στα πρακτικά)  δεν τους έπεισαν και απ ότι φαίνεται το “έργο” θα έχει και άλλα επεισόδια.
Να υπενθυμίσουμε πως ο  κος Καρκούλιας πήρε πίσω τον απολογισμό που έφερε στη συνεδρίαση της σχολικής επιτροπής διότι δεν ήταν ισοσκελισμένος λόγω πλεονάσματος όπως είπε.. ΄
Τέλος ο Δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας κος Χαλκίδης πήρε τον λόγο και απευθυνόμενος στον κο Καρκούλια του είπε πως δεν έχει πλεόνασμα διότι στα λογιστικά τα χρήματα εις χείρας τρίτων είναι έλλειμμα.
Δείτε και το σχετικό βίντεο

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...