Τιλκιτζής : “H Δημοτική αρχή γράφει στα παλιά της τα παπούτσια, τοπικά συμβούλια και επιτροπές” [BINTEO] Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Τιλκιτζής : “H Δημοτική αρχή γράφει στα παλιά της τα παπούτσια, τοπικά συμβούλια και επιτροπές” [BINTEO]

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013 | 10:56 μ.μ.

pallinipress192

Δριμύ κατηγορώ του σύμβουλου της δημοτικής ενότητας Παλλήνης κου Τιλκιτζή Γιάννη κατά της Δημοτικής Αρχής, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κου Τέντη Γιώργου αλλά και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Γιαννουσόπουλου για τον τρόπο που λειτουργούν και την απαξιώση που δείχνουν σε τοπικά συμβούλια και επιτροπή διαβούλευσης.

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το δημοτικό συμβούλιο της 15.11.2013:

 

pallinipress193

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να δείτε το BINTEO

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...