Θανατηφόρο τροχαίο στην Αγία Παρασκευή (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αγία Παρασκευή (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 | 11:04 μ.μ.

Θανατηφόρο δυστύχημα με μοτοσυκλετιστή πριν από λίγο στον Τσακό Αγίας Παρασκευής.

Σύμφωνα με τους περιοίκους ακούστηκε ένας πολύ μεγάλος θόρυβος την ώρα της σύγκρουσης που συνέβει μεταξύ ενός τζιπ και μίας μηχανής.

Με βάση τις πρώτες μαρτυρίες των περιοίκων το τζιπ ανέβαινε κανονικά την οδό Λευκωσίας και ξαφνικά εμφανίστηκε κάθετα από την οδό Γοργοποτάμου η μοτοσυκλέτα η οποία είχε STOP.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα το τζιπ να μπει στο κήπο ενός σπιτιού γκρεμίζοντας το μαντρότοιχο ενώ ο αναβάτης εκφενδονίστηκε από τη μηχανή!

Παρά τη σύντομη άφιξη του ασθενοφόρου, δυστυχώς το νεαρό παλικάρι δεν είχε πλέον σφυγμό όπως φαίνεται να ανέφερε ο άνθρωπος του ασθενοφόρου.

Σημαντική λεπτομέρεια: το παληκάρι δε φορούσε κράνος.

Ο Θεός να αναπαύσει το παιδί…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...