Εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ και ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ 300 μέτρα από την κεντρική πλατεία του Γέρακα!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ και ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ 300 μέτρα από την κεντρική πλατεία του Γέρακα!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 | 2:31 μ.μ.

Αγανακτισμένος δημότης (από το Γέρακα αυτή την φορά) μας απέστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες ντροπής απο το Γέρακα του 2013.

Όπως βλέπετε μία μικρή χωματερή εχει δημιουργηθεί (Κανάρη και Μονής Αρκαδίου) μόλις 300-400 μέτρα απόσταση από την κεντρική πλατεία του Γέρακα και η δημοτική αρχή σφυρίζει αδιάφορα στις εκκλήσεις των δημοτών εδώ και αρκετό διάστημα για να καθαριστεί ο χώρος.

Οι ευθύνες βέβαια στην προκειμένη εκτός από την δημοτική αρχή αφορούν και τους συμπολίτες μας που εναπόθεσαν στο σημείο μπάζα, σκουπίδια και έπιπλα.

Σε κάθε περίπτωση, θέμα Παιδείας είναι το όλο ζήτημα. Και για μας τους πολίτες και για την δημοτική αρχή και τις υπηρεσίες καθαριότητας.


Πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...