Προσλήψεις 28 πτυχιούχων φυσικής αγωγής στη Παλλήνη (Δείτε την κατανομή των θέσεων σε όλους τους Ο.Τ.Α.) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Προσλήψεις 28 πτυχιούχων φυσικής αγωγής στη Παλλήνη (Δείτε την κατανομή των θέσεων σε όλους τους Ο.Τ.Α.)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 | 12:13 π.μ.

Εγκρίθηκε η πρόσληψη των πτυχιούχων φυσικής αγωγής μετά από την Κοινή Υπουργική Απόφαση που συνυπέγραψε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός.

Οι 1.364 πτυχιούχοι φυσικής αγωγής θα απασχοληθούν με οκτάμηνη σύμβαση στους ΟΤΑ, καθώς και σε ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ για τα προγράμματα «Άθληση για Όλους» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού σε όλη την επικράτεια.

Η έγκριση των θέσεων γίνεται από το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, ύστερα από αιτήματα των συγκεκριμένων φορέων και τα κριτήρια της πρόσληψης ορίζονται από το οργανωτικό πλαίσιο των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους», όπως αναφέρονται στο υπ’ αριθμό ΦΕΚ 2527, τεύχος Β’.

Ο χαρακτήρας των προγραμμάτων αυτών είναι ανταποδοτικός και συμβάλλει στη μείωση των δαπανών. Το προσωπικό αμείβεται αποκλειστικά:

  • Από τα αντίτιμα που καταβάλλουν οι εξυπηρετούμενοι πολίτες (το συνολικό ποσό βεβαιώνεται κάθε φορά από τις Οικονομικές Υπηρεσίες του εκάστοτε Δήμου).
  • Μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού έως το ύψος της προβλεπόμενης ΚΑΕ.
  • Μέσω δωρεών και χορηγιών.

Η κατανομή των θέσεων στους Ο.Τ.Α.

 

aftodioikisi.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...