25 Δημότες απαιτούν σήμερα Δημοτικό συμβούλιο με θέματα Παιδείας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

25 Δημότες απαιτούν σήμερα Δημοτικό συμβούλιο με θέματα Παιδείας

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013 | 3:37 μ.μ.

Πριν από λίγη ώρα 25 ενεργοί Πολίτες-Δημότες της Παλλήνης αξιοποιώντας τον κανονισμό του Δημοτικού συμβουλίου, κατέθεσαν επίσημα στο Πρόεδρο του Δ.Σ. Παλλήνης  το πάγιο αίτημα τους  για σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης με αποκλειστικά θέματα Παιδείας  εντός του τρέχοντος μηνός Οκτώβριου 2013.
Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.
Σημειώνεται ότι η Δημοτική Αρχή παρά τις πιέσεις και τις παροτρύνσεις των φορέων και των τριών Δημοτικών ενοτήτων του ενιαίου Δήμου μας, ΠΟΤΕ έως σήμερα δεν ανταποκρίθηκε.



 πατήστε πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...