Έκκληση σε καθηγητές Φυσικής, Αγγλικών και Γαλλικών απευθύνει ο Δήμος Παλλήνης για το Κοινωνικό Φροντιστήριο... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έκκληση σε καθηγητές Φυσικής, Αγγλικών και Γαλλικών απευθύνει ο Δήμος Παλλήνης για το Κοινωνικό Φροντιστήριο...

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013 | 11:02 μ.μ.


Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά η σπουδαιότητα ύπαρξης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, που λειτουργεί για 2η χρονιά από το Δήμο Παλλήνης, χάρη στην εθελοντική προσφορά εκπαιδευτικών της πόλης.

Οι ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν τα νοικοκυριά δημιουργούν αυξημένες ανάγκες εκπαιδευτικών οι οποίες καταγράφονται στη Φυσική, αλλά και στις Ξένες Γλώσσες (Αγγλικά - Γαλλικά).

Με την πεποίθηση ότι όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες στην Παιδεία και την Εκπαίδευση, ο Δήμος Παλλήνης, απευθύνει έκκληση σε καθηγητές Φυσικής, Αγγλικών και Γαλλικών, με κέφι και όραμα, να αφιερώσουν εθελοντικά λίγο από το χρόνο τους για την υλοποίηση του προγράμματος, διδάσκοντας σε μαθητές.

Οι πολίτες του Δήμου Παλλήνης και ειδικότερα οι εκπαιδευτικοί είναι πάντοτε αρωγοί και δυναμικά παρόντες σε εθελοντικές δράσεις. Σήμερα όμως γιγαντώνεται πλέον η ανάγκη να σταθούμε αλληλέγγυοι στις οικογένειες που βιώνουν δραματικά αυτή τη νέα κατάσταση και περισσότερο στα παιδιά μας, που είναι οι πιο αθώοι αποδέκτες αυτής της απροσδόκητης ανατροπής.

Οι ενδιαφερόμενοι καθηγητές, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Φροντιστήριο (10:00 - 12:00), στο 210 6033160 ή στο email του Δήμου Παλλήνης: press@palini.gr

Να σημειωθεί ότι τα τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ξεκινούν τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013 και το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του Δήμου Παλλήνης, από το Κοινωνικό Φροντιστήριο και από τα δημοτικά καταστήματα.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...