Καλαντζής σε Ζούτσο: Εγώ προσωπικά θα σε ρίξω από την καρεκλίτσα, που τόσο αγαπάς Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καλαντζής σε Ζούτσο: Εγώ προσωπικά θα σε ρίξω από την καρεκλίτσα, που τόσο αγαπάς

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 | 2:23 μ.μ.


Οπως όλα δείχνουν μπήκαμε πιο νωρίς απ´ ότι περιμέναμε στη προεκλογική περίοδο για τις δημοτικές εκλογές του 2014.
Πιο συγκεκριμένα ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού μας Συμβουλίου και Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κος Νεκτάριος Καλαντζής μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook και με αφορμή κάποια πράγματα που όπως μας λέει έφτασαν στα αυτιά του "έστειλε συστημένο" γράμμα στο δήμαρχο κο Ζούτσο.

Δείτε αναλυτικά το "Συστημένο" του κου Καλαντζή στο Δήμαρχο

Συστημένο προς δήμαρχο Παλλήνης Θανάση Ζούτσο, με αφορμή κάποια πράγματα που φθάνουν στ'αυτιά μου: Το ότι είσαι πολύ ''μικρός'' σε όλα, είναι γνωστό εδώ και χρόνια στην περιοχή, αλλά και έξω από αυτήν, αλλά να γνωρίζεις ότι εγώ προσωπικά θα σε ρίξω από την καρεκλίτσα σου, που τόσο αγαπάς, είτε με τον ένα, είτε με τον άλλον τρόπο. 
Η Δικαιοσύνη και οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης ''δεν πιάνονται'' όπως θα'θελες. Θα σου έρθει το ''χαρτάκι''..
Και κάτι ακόμη, να ξέρεις ότι δεν είμαι ούτε ''κωλοτούμπας'' που από αντίπαλός σου, γίνομαι συνεργάτης σου και κυρίως ούτε κάνω αντιπολίτευση με 'γελάκια και χεράκια' μαζί σου μπροστά στον κόσμο, για να μειώνεις πονηρά τον αντίπαλό σου...Αυτά σε άλλον...

Εξάλλου ένα πτυχίο έχεις, ''πούλα το'' εκεί που μπορείς και πιάνει, όχι εδώ...

Αυτά προς το παρόν...

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...