Η απεικόνιση της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε τεμαχισμένη στη Ραφήνα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η απεικόνιση της άτυχης γυναίκας που βρέθηκε τεμαχισμένη στη Ραφήνα

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 | 4:16 μ.μ.


Στους πολίτες απευθύνεται, για δεύτερη φορά, η αστυνομία προκειμένου να λύσει το γρίφο με το τεμαχισμένο πτώμα της γυναίκας που εντοπίστηκε μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, σε κάδο ανακύκλωσης στη Ραφήνα.

Η ΕΛ.ΑΣ., μετά τα στοιχεία της γυναίκας έδωσε στη δημοσιότητα δυο φωτογραφικές απεικονίσεις του προσώπου της, ύστερα από ειδική επεξεργασία ανασύνθεσης.

Πρόκειται για λευκή γυναίκα, ύψους περίπου 1,60 μ. , παχύσαρκη, με κοντά βαμμένα καστανοκόκκινα μαλλιά ενώ εκτιμάται ότι είναι περίπου 70 ετών.

Κατά τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ολική απουσία οδόντων.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι είχε υποβληθεί κατά το παρελθόν σε επέμβαση αφαίρεσης γεννητικών οργάνων.

Η υπόθεση παραπέμπει σε σενάριο κινηματογραφικής ταινίας.

Τα ανθρώπινα μέλη της γυναίκας εντόπισαν την Παρασκευή 23 Αυγούστου, ανήλικοι, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών σε κάδο ανακύκλωσης.

Η σορός της 70χρονης γυναίκας βρέθηκε σε έξι κομμάτια μέσα σε δύο σακ βουαγιάζ κοντά στην εκκλησία του Αγίου Χαραλάμπους.

Το έγκλημα έγινε αντιληπτό εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που έκανε τα δύο ανήλικα παιδιά να βρουν το ένα μέλος μέσα στην σακούλα και στη συνέχεια να ειδοποιήσουν τους γονείς τους.

Η ΕΛ.ΑΣ., μπροστά στο αδιέξοδο, απευθύνθηκε στους πολίτες για τη συλλογή πληροφοριών.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων, ωστόσο, δεν έχει αποδώσει καρπούς.

Το έγκλημα διαπράχθηκε λίγες ώρες πριν αποκαλυφθεί το πτώμα της γυναίκας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...