Σοβαρό τροχαίο στην Αττική Οδό στο ύψος της Ανθούσας από όχημα που βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σοβαρό τροχαίο στην Αττική Οδό στο ύψος της Ανθούσας από όχημα που βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013 | 12:36 π.μ.


Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε πριν από λίγη ώρα στην Αττική Οδό, στο ρεύμα με κατεύθυνση την Ελευσίνα, όταν ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Toyota Yaris, βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας προκαλώντας πανικό στα οχήματα που είχαν κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Το ατύχημα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τραυματίες, ενώ έγινε περίπου στο ύψος της Ανθούσας. Σημειώνεται ότι το όχημα οδηγούσε γυναίκα, περίπου 50 – 60 ετών και είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό από πια είσοδο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...