Δήμος Μαρκοπούλου: Συλλέγουμε πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό (Μία κίνηση που πρέπει να επεκταθεί και σε άλλους Δήμους) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δήμος Μαρκοπούλου: Συλλέγουμε πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό (Μία κίνηση που πρέπει να επεκταθεί και σε άλλους Δήμους)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 13 Αυγούστου 2013 | 1:19 μ.μ.


Μια πρωτότυπη ιδέα για να υποστηριχθούν άτομα με κινητικά προβλήματα και να ευαισθητοποιηθούν οι κάτοικοι για περιβαλλοντικά θέμα υλοποιεί ο δήμος Μαρκοπούλου. Ο δήμος σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, στέκονται δίπλα στα παιδιά με κινητικά προβλήματα και καλούν τους κατοίκους, να στηρίξουν τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, συλλέγοντας όλα τα πλαστικά καπάκια, τα οποία μέχρι σήμερα, πετούσαν στον κάδο απορριμμάτων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου συγκεντρώνοντας πλαστικά καπάκια όλων των ειδών, δίνεται η δυνατότητα, να χαριστούν στα παιδιά με κινητικά προβλήματα αναπηρικά αμαξίδια, τα οποία θα διευκολύνουν και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Συγκεκριμένα, μαζεύουν πλαστικά καπάκια από εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικά, γάλα, χυμούς, κρασί, λάδι, απορρυπαντικά και από οποιοδήποτε άλλο προϊόν.

Πρόκειται για μία κίνηση με διπλό όφελος, καθώς αφενός, γινόμαστε αρωγοί στην απόκτηση αναπηρικών αμαξιδίων για τα παιδιά που τα χρειάζονται και αφετέρου, κάνουμε ανακύκλωση και προστατεύουμε το περιβάλλον μας.

Τα συλλεχθέντα καπάκια, συγκεντρώνονται σε δύο σημεία, όπου υπάρχουν ειδικοί κάδοι και ειδικότερα:

Στην είσοδο του Δημαρχείου στο Μαρκόπουλο

Στο Δημοτικό Υποκατάστημα στο Πόρτο-Ράφτη.


3 σχόλια :

L'Enfant de la Haute Mer είπε...

έγινε ήδη στην Κομοτηνή πριν 2 χρόνια και χαρίστηκαν 2 αναπηρικά αμαξίδια

L'Enfant de la Haute Mer είπε...

Όσοι μένουν στη Β. Ελλάδα, σε ποια διεύθυνση να τα ταχυδρομήσουν;

Ανώνυμος είπε...

http://www.dasoprostasiavaris.gr/sygkentrwnoyme-plastika-kapakia/

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...